- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
-
m0h0senator
őstag
válasz
SkyS1gn #55911 üzenetére
Ennél sosem lesz olyan hogy elkészült. Elkészülni a single cinematic kampány mozifpsjáték fog elkészülni. Az SC sosem. És igen azt, hogy töltőképernyő nélkül, egy mini game-t játszva tesznek át egyik szerverről a másikra az ahogy Szőrös is írta a lételeme a programnak.
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #55885 üzenetére
A 4.0 azért kapott PREVIEW státuszt LIVE helyett, mert sokkal több bug van még benne. Tavaly év végén kiadták, hogy bárki kipróbálhassa Pyrot, de az átlagosnál is rosszabb állapotban van. Most kalapálják a javítást (4.0.1), ami jelenleg PTU fázisban van. A javítások ütemétől függően kb. pár nap, vagy 1 hét múlva jön LIVE-ra. Lehet, hogy addig érdemes várni vele.
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #55882 üzenetére
- Szerintem első indításkor a kezdőhelyedet Stanton rendszer egyik állomására tedd, mivel Pyro törvényen kívüli rendszer, tehát PvP terület. Kezdő vagy ritkán próbálkozó játékosoknak sokkal élhetőbb Stanton. Ettől függetlenül bármikor átteheted a respawn helyedet Pyroba. Ehhez nem ott alvás szükséges, hanem át kell tenni az imprintedet az ott kiválasztott bázisra.
- Most frissen telepítetted az SC klienst, vagy még régről fent maradt? Mennyi ideig vársz indítás után töltéskor? Mostanában esténként elég sokan vannak fent, ezért néha elég sokat kell várni, amíg betölt. -
-
Szőrös
veterán
válasz
SkyS1gn #52967 üzenetére
Írtam, QT jammer lesz. Quatum travelből ránt ki ladikot ha a Mantis által létrehozott bubin belül menne át, vagy nem tud elugrani a bubiból. A bubi átmérője még kérdéses. Aki EVE onlinet toltat annak ez ismerős.
Annyi van, hogy ha a Mantis bubizik akkor se a fegyvereit se a pajzsát nem tudja használni. -
atok666
őstag
válasz
SkyS1gn #52701 üzenetére
Ja, koszi, kozben megtalaltam. Azert a bevetel tulnyomo resze a backeroktol szarmazik.
Atok
-
Volfram42
senior tag
válasz
SkyS1gn #52285 üzenetére
Ezzel egyetértek. Onnan lehet tudni, hogy hulla fáradt vagyok, hogy felkéredzkedek majd valahova lövésznek.
Aztán ha horkol a jobb első torony akkor lehet nyugodtan üvölteni, hogy felkelni nem alvásért fizetünk.
Várom már nagyon.Szőrös.: Na ja meglehet. Ha a térkép lesz is és nem mininap hanem meg kell nyitni akkor már nekem megfelel.
Viszont a falakon átjelző marker az nem tetszik soha nem is fog. Látom A2 pad, csak oda tudok találni.Bár hova is beszélek, így is úgy is megfelel. Nagyjából mindegy, hogy nekem mi tetszik és mi nem. Ha hozza a felét a vártnak akkor elleszek. Majd rám aggatják, hogy szektahívő vagyok. Szerintem egy Fallout 76-ot már most überel a cucc, de ez csak magán vélemény.
-
Volfram42
senior tag
válasz
SkyS1gn #52282 üzenetére
Mindig mindenhova odataláltam elsőre csak a táblákat nézve. Ki mihez van szokva.
Van előnyöm, mert én ugye repszimekkel szoktam játszani ott sincs GPS, megtanultam térképet és a tájékozódási pontokat felismerni. Kétszer-háromszor megyek ugyan arra akkor már a templomtoronyból vagy folyókanyarulatból tudom merre van a haza. Nem egyszer szálltam le így éjjel, hogy figyeltem mit világít a hold.
És ez még nem is durva, nem egy embert ismerek aki úgy vitt minket bombázni, hogy kiszámolta az utat oda vissza, szépen le volt írva, hogy mennyivel kell menni hány perc múlva hány fokra kell fordulni. Felhőben elnavigált a srác bárhova csak ugye ehhez meg kellett tervezni az utat előre papíron. Viszont az élmény valami hihetetlen. Bár ezek valódi pilóták voltak aktív szolgálatból. Csak durva, látni, hogy ilyen is van.
De, mint írtam megértem, hogy kell csak kicsit sajnálom, hogy mindenhol ez van.
Anno szöveges RPG-knél kézzel rajzoltam a térképet a monitor előtt és nem volt vele semmi bajom sem.
Változik a világ. Ahogy a technika fejlődik mi úgy adjuk fel az önállóságunkat egy kicsit ami nem baj csak érdekes. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #52092 üzenetére
Igen, egyebkent ez a reszletesseg vs keses mindig feljon.
Foleg az ED kapcsan, hogy az sokkal hamarabb kesz lett, de lassuk be az FPS univerzum kidolgozasa tobbezerszer bonyolultabb mint csinalni egy "te vagy a hajo" jatekot.
Meg akkor is ha eltekintunk a technikai dolgoktol (kulon physics grid a hajoknak, seamless latni az allomasbol ahogy kint repkednek a masik jatekososk stb). Maguk az assetek, hajobelsok, allomasbelsok, fegyverek, urruhak, karakter modellek, szerszamok, ajtok, liftek, a lista vegtelen. -
Plasticbomb
addikt
válasz
SkyS1gn #51981 üzenetére
Fel oramba tellet, mire 30KMre felmasztam vele, s akkor fogta magat egy aranyos kis cutty, s lelott a picsaba. Sajnos keson kapcsoltam, hogy a turretek mukodnek, lojem le a faszba. De, ha helyes az utolso kep, akkor menet kozben a gyoker belerohant valamelyik letort darabba s kinyiffattonta magat is.
-
válasz
SkyS1gn #51981 üzenetére
Hát igen, a starfarer mint egy benzint szállító kamion. Csorda
Elsőre a hangárkapun sem fértem ki vele
De tetszett hogy ez legalább már nem úgy fordul mint egy vadász, nem dob instant hátraszaltót.
She's built like a steakhouse but handles like a bistroSzóval nekem bejönnek a nagy, lomha hajók
-
-
válasz
SkyS1gn #51802 üzenetére
Mandatory sunset screenshot
Amúgy tervbe van véve, hogy dobok most nekik egy kis pénzt a szép munkáért, de fájó hogy nem nagyon látok olyat, ami kellene és upgrade-elni tudnék rá (nem sokszáz eurós áron). Mármint ugye Heraldom van meg Connie Taurus-om, utóbbit meg akarnám tartani, kivéve ha valami jó teherhajót tudnék szerezni. A herald 85, a connie 150 eurót ér, az 235 eur összesen. Ősi vágyam egy Merchantman, de sajna az most nem lesz vásárolható (legalábbis nem volt a hajólistán), pedig még rá is dobtam volna azt a 110-120 eurót.
Másra meg mire. A Terrapin tetszik nagyon, de a connie-t nem áldoznám be érte, annyira meg nem akarom, hogy a heraldra dobjak 135-öt. Ha a vadászokat és bombázókat kihúzom (ezek nem érdekelnek), nem sok minden marad, csak az hogy veszek még egy Avengert, egy Aurora-t (igen, komolyan gondolom), vagy egy 135c-t. Mert ezeket szerettem, vagy még érdekelne (pl a 135c).
Viszont látom, hogy a Carrack és a Crucible annak ellenére vehető most, hogy nem szerepelt azon a listán, amin a kipróbálható hajók vannak, így van egy halvány remény arra, hogy az alien/exotic ship napon a merchantman is elérhető lesz. Mert akkor rárepülök
-
Diopapa
addikt
válasz
SkyS1gn #51634 üzenetére
Nekem van gondom vastagon... Az biztos, hogy egész stabil. De eldurrantottam a Cutlassemet, majd eltűnt a hajólistából, nem tudtam többet lekérni. Ugyan így jártam a kipróbálható Deltával is. Azzal meg úgy jártam, hogy mindentől távol kilogoltam az ágyban és relog után Lorville-ben ébredtem...
OFC npc-k újfent nem működnek.Szóval szép-szép de sok mindent nem lehet így tesztelni.
szerk: A fő gondom ezzel az, hogy ezek már működő funkciók voltak, amik most megint nem működnek...
-
cskamacska
addikt
válasz
SkyS1gn #51543 üzenetére
Ezt kérlek úgy hívják hogy padding.
Olyan kevés berepülhető terület van, hogy pikk-pakk bejárhatnád, ha kevesebb lenne a QT idő. Ezt szerintem csökkenteni fogják majd ahogy több lesz a tartalom, de most marad, kényszerből.
Rupszi: Persze meg lehet ideologizálni is, sőt e-péniszt lehet növeszteni külön arra, nincs ezzel semmi gond, de ha rövidítik, mert ép eszű ember nem várja majd ki az egy valós napig tartó 10 rendszer közötti utat, akkor ne tessék sírni hogy elvették a realizmust a mocskos kazuárok miatt.
Szőrös:Jó, hát a csórókat az ági is húzza. Mikor volt nemrég a ribillió a Quantum ugrás távolság korlátozás miatt, a nagy hajósok őszintén csodálkoztak, hogy miről van szó, biztos valami félreértés, nekik semmi bajuk a dologgal.
-
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #51543 üzenetére
Nagyon jo, ez egy olyan dolog lesz, amit a verpistikek nem fognak szeretni, igy par nap utan megunjak es tovabbalnak, jol fogja szurni a jatekosallomanyt
Kozben a hajokon lehet majd fegyvereket tisztogatni, felkeszulni a kuldetesre, vagy csak dumalni, hulyulni, szocializalodni.
-
-
tom5598
senior tag
válasz
SkyS1gn #51169 üzenetére
igen persze, attól függ hol vagy meg mennyi entity van körülötted, egy Hammerheadet vezetsz vagy egy aurorát. ez meg még sok más beleszámít abba milyen az fps.
de sztem sokkal jobb.
Levski meg PO az még mindig 30 alá tudja dobni az fps-t ha sokan vannak ott és spawnolnak hajókat, de PO rework majd jön szóval annyira ott ami van nem számít. Levski meg attó függ hol vagy benne. A gyenge része Levskinek a Lobby rész a szoborral ahova kintről is belátsz, meg amikor érkezel mész a hangárokból. többi elmegy 30-60 közt.Felesleges OCS NBC-t kihagyni mert ezek a lényegek, 3.3 után nem lesz patch amiben ezek nincsenek benne.
Azért is hagyták a fenébe a nem OCS buildeket és fókuszáltak csak OCS buildekre. -
tom5598
senior tag
válasz
SkyS1gn #51167 üzenetére
Stabilizálják, amint elég jó lesz megnyitják több embernek >> ismét stabilizálás, ha szükséges >> open PTU.
Jó.
azt hogy mi mit gondulunk sokat nem számít, Arc Corp on amúgy dolgozgattak már aktívan pár hónapja, valamint stílus szinten szinte Hurston mása csak több felhőkarcolóval, stb. Studio reportokban voltak róla részek az elmúlt hónapokban.Tony Z paneljét amúgy ajánlom, eleje 5-10 perc ismétlés de utána a 2019 ben érkező dolgokról beszél.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
SkyS1gn #50865 üzenetére
Ott van a hivatkozott hivatkozásban szépen elmagyarázva, de ide is berakhatom.
-
tom5598
senior tag
válasz
SkyS1gn #50769 üzenetére
szípek, szípek, de én Terra Prime ot várom
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve