- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
Topikgazda
Igen, éppen erre gyúrtam, hogy kiderítsem, honnan indul el. Le Harve szál pedig az Informátortól. Amikor beszélünk Voronin-nal Fang gyilkosáról, elküld, hogy nyomozzak. Aztán most véletlenül beszéltem Snitch-el a Bar-ban és láttam, hogy van neki aktív párbeszéd. Ő tőle indul. Aztán Freeman fog Le Harve-hoz küldeni. Kicsit bonyolult.
Update: Azt nem tudom, Voronin mit is mond pontosan, de az Informátorral beszélve azt mondjuk neki, hogy Voronin küldött. Ezt a szövegrészt majd át kell néznem, említi-e Voronin egyáltalán.
Update2: Közben megtaláltam. Valóban említi Snitch-et.Ez elkerülte a figyelmem.
Nos, köszönöm a segítséget! Cserébe elmondom, amit tudok. Ismered azt az embert, akit egyszerűen csak Informátorként ismernek? Ő az egyik saját emberem, kapcsolatban áll a zsoldosokkal. Úgy látszik, van vita arról, hogy Fang együttműködött a zsoldosokkal időnként bizonyos kényes ügyletekben. Ha ez valóban igaz, akkor az Informátor minden bizonnyal tudja. Ez minden, amit tudok mondani ebben a pillanatban Megjelölt. Sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Ryzen 3 3200G processzor
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged