- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Stabil proci?
- (téma lezárva)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Ja, és 49 fokos Spire Falcon Rock II-vel!
-
Sundesz
addikt
AMD Athlon XP 1800+(1.53Ghz) 2400+-on(2.0Ghz) betonstabil, de már 2600+(2.1Ghz)on épp csak bebootol:o.
-
divot
veterán
-
madpayne
csendes tag
Csá az előző hozzászólás most kérdés vagy kijelentés?
Már csak azért mert ha jól láttam neked egy 1600+-os procid van húzva!
Nekem is volt ilyen procim réztalpas hűtővel ment min az állat (2000+) 6800ford/perc es ventivel de 40 fok alá nem tudtam vinni a hőmérsékletet!
Palomino magos procival ne várj csodára! -
karicska
tag
FridgeRock hűtővel én is 27 fokon hajtanám az Athloonomat!
-
Fike
csendes tag
Ha komolyabb hűtőt veszel, akkor legközelebb elég lesz csak a procit cserélni, és nem kell hűtőt is!
Nekem Spire FridgeRock van. Ez fordulatszabályzós, és szerintem elég jó.
CPUCool-t használva kis terhelésnél 30 fok alá is lemegy a 2000-es Athlonom! -
Lomos
aktív tag
1500+@1530MHz (153 FSB) alapjaraton 41 fok Spire Whisperrock II (3000 fordulaton)
terheles alatt olyan 50 korul. -
marcee
addikt
-
karicska
tag
1600+-os XP-t (AMD) 1617 Mhz-en (10.5*153) stabil 1680 (10.5*155) Mhz-en elindul! Alap feszültségen. A Spire WhisperRock III alatt nincs is nagyon melege csak 50 fok!;]
Haverom 1800+-os felhúztak 153-as FSB-re ugyanazon fajta hűtővel (egy kis tuninggal) 25-27 fokon megy! ;] -
launcser
senior tag
-
törölt tag
1600+ ment egy darabig Titan d5tb-vel, aztan Spire Whisperrock III-mal, most keszul Igloo2320-szal. Ez mind jo neki :D
-
Cane
őstag
-
Biaggio
őstag
-
Genialis
aktív tag
-
LukE
veterán
ne ezt:
[L]http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=170[/L] olvasd el, és válassz 1et. Egyébként P4ek óta intel-amd fűtés szempontjából kb ugyan ott áll. 1.7+os XP meg kifejezettem hűvös proci.
végülis nem az a legújabb cikk:) -
Ploszi
senior tag
uhh, midjárt jönnek egy páran és megmondják a frankót :)
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
csige
csendes tag
Az Athlon XP 1700+ mennyire melegszik. Átlagos hűtő elég hozzá?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Stabil proci?
- (téma lezárva)
- 27% - Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- Félkonfig! 5800X3D (2027.01-ig garis) - Asus B450f Strix Gaming - Hyperx Predator 32GB 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - LG NanoCell 75NANO769QA
- Dell 7430 2in1 360 áthajtós touchos! i7-1265U 16GB 1000GB SSD FHD IPS 1 év gar
- ADATA 32GB DDR5 4800MHz AD5U480032G-S Memória
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest