Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
<Adamsky> #25 üzenetére
"...semmi nem készteti a gyártókat, hogy több, ill. hosszabb támogatást vállaljanak. Persze 1-2 éve a flagship-ek esetén már vannak kivételek, de még mindig nem ez a jellemző..."
De, manapság már pont jellemző.
Mostanság már 3-4 évet ígér a Xiaomi-Redmi is, a Honor is, a Motorola is beszállt,
a Samsung meg 4+1 (A34-54-25-35-55), 6 (A16) , 7 éveket (S-széria) ígér.Persze 2023 év végén is vettem Redmit (Note 12S), amire lóf.sz ígéret sem volt, gondolom majd jól megáll az is másfél évesen, 2025 tavaszán...
2024-ben is kellett 2 telefon a családba, ott már direkt figyeltem. Nothing P 2a-ra 3+1 az ígéret, Samsung A25-re 4+1... Hát kiváncsi vagyok. -
janeszgol
félisten
válasz
<Adamsky> #25 üzenetére
Te 3 hasznos újítást kértél. Én írtam. Felesleges volt megjegyzésekkel szétszedned az írásom.
Vannak olyan dolgok, amik OS függetlenek, és nem kötelező a Google-re várni, és vannak rendszerszintű programozások, amikhez kell az új OS. Na ez utóbbi miatt fontos a frissítés. Mert erről volt szó. Te is sokszor megkérdezed, hogy miért nem jó a több éves rendszer. De jó, de az újabb általában érdemben is jobb.Én attól tartok, hogy érdemben csak az Apple dolgozók használják azt az eszközt, amik ők adnak el. Anno a Microsoft-nál bukott ki, hogy gyakorlatilag senki nem használta a Lumiákat, csak a fejlesztőstúdióban. A Samsung fejese is iPhone-t használ. Kell, nem azt mondom, hogy nem ,mivel kell valamiből ötletet meríteni, de használják azért a sajátjukat is. Az Oppo dolgozói sem Oppokat használnak. A HMD-nél sem Nokiákat meg HMD-ket. Ez látszik a termékkínálatukban.
-
janeszgol
félisten
válasz
<Adamsky> #20 üzenetére
Nekem a legfontosabb az értesítési előzmények (A11). Én ezt az utóbbi 15 év legjobb ötletének tartom. Nekem nagyon hasznos pláne hogy alapból össze vannak fogva apponként az értesítések, és ha kilövök egyet kilövöm az összeset. A múltkor egy banki értesítésnél jártam így. Vártam pénzt, de közben költöttem is, és pont úgy jött össze, hogy három költésre jutott ez az utalás. Kilőttem, mivel csak két költésem látszott az összefogott értesítésben, majd fél nappal később, amikor panaszkodtam akkor tudatták velem az utalás tényét. Visszanéztem és tényleg ott volt.
De volt már olyan is, hogy az értesítéseket legyeztem el, mint a bolond, majd véletlen azt is ellegyintettem, amit nem akartam. Az előzményekben megtaláltam. Szóval nekem ez nagyon hasznos.
A chat buborék (A11) is hasznos valamikor, illetve a képernyőfelvevő (A11).Android 12: nfc fizetés lezárt képernyőnél, felhasználó beavatkozás nélküli háttérbeni frissítés a Play Áruházban (előtte kellett egy jóváhagyás).
Az Android 13 alig hozott feature listát, inkább az alapvető működésében történt frissítés, változás. De kettő van: HDR videófelvétel és Bluetooth LE támogatás.
A 14-ből semmi nem jut eszembe. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 3. béta verzióval elérte az Android 16 a platformstabilitást.
- Haditechnika, harcászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest