Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
MS SQL szerveren hogyan tárolok képeket?

Látom, van olyan adattípus, hogy image, de ebbe hogyan rakok be képet?
Igazából arra lenne szükségem, hogy az egyes eszközök (kamionok, építőgépek, stb) képei megjelenjenek, ha a user egy legördülő menüből kiválasztja az eszközt. -
Gh0sT
addikt
válasz
sequator
üzenetére
Megcsináltam. Módosítottam az adatokat Varchar-ra, de hogyan tudom beállítani a mező maximális hosszát? Úgy néztem, hogy nem vehet fel Varchar(50) és Varchar(MAX)-on kívül mást. Ezesetben a VB-s felületen kell vizsgálnom a mező értékének hosszát és ott kell megtiltanom, hogy ne lehessen mondjuk 20-nál több karaktert rögzíteni?
-
Gh0sT
addikt
válasz
sequator
üzenetére
Istenkirály!

Ez kell nekem! Köszi!
Még egy kérdés: módosítanom kell ezek szerint az adatok típusát egyes táblákban. A gond csak az, hogy köztük már létezik kapcsolat. Ilyenkor bontanom kell az összes kapcsolatot és egyesével átállítgatni minden tábla minden mezejét, vagy kulcsok esetén elegendő az elsődleges kulcsokat módosítanom és a másik táblában lévő kapcsolt mező típusa is változni fog? -
Gh0sT
addikt
-
Gh0sT
addikt
Primitiv kérdés, de nem vagyok biztos a válaszban.
Ha olyan táblákkal dolgozom, amelyek mezői (tulajdonságai) elsősorban szöveges adatokat tartalmaznak, akkor milyen adattípust célszerű választani SQL Server 2005-nél?
Char(n), Nchar(n), Text, Ntext?
Illetve mit használjak akkor, ha az elsődleges kulcs is szöveges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest