Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Eleve azt nem értem, miért URL szerint csoportosítod... Az URL szerinti "összekötéssel" sem értek egyet, nagyon rossz megoldás.
Szerintem az lenne a normális megoldás erre, hogy van mondjuk egy cikked/bejegyzésed, annak pedig van egy id-ja, és egy másik táblában meg az ehhez a cikkhez és id-hoz tartozó kommentek, hozzászólásoko vannak nyilvántartva. A másik, kommenteket tároló táblában tehát tárolod a cikk id-ját is, és ennek segítségével JOIN-olod a két táblát (nem pedig az url mező segítségével; vagy csak simán lekérdezed a cikkhez tartozó kommenteket), így megkapod a cikkhez tartozó kommenteket.
Most a Te comments tábládban nem látok ilyen, a konkrét cikkre vonatkozó id-t, ami jelezné, hogy a kommentek melyik cikkhez tartoznak, az entries táblában viszont látok egy "comments" mezőt. Ennek most nem nagyon értem a szerepét, mert ha ebben felsorolásszerűen vannak a kommentek id-jai, akkor az nagyon rossz megoldás. De lehet, hogy ennek ehhez nincs köze, erről nem írtál, kitalálni meg nehéz.
Viszont ezt az url mezőn keresztüli összekapcsolgatást gyorsan felejtsd el.Az sem világos, hogy ha ennek a két url mezőnek elvileg azonosnak kellene lenni, akkor mi értelme, hogy ebből kettő van... Szerintem átalakításra szorul a táblastruktúrád, vagy most hirtelen csak én nem veszek észre valamit.
-
Apollo17hu
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Óvodások homokozója
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest