Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
nyugis21
üzenetére
Ez egy SQL fórum, nem pedig MS Access fórum. Hogy táblák között milyen kapcsolatok vannak, SQL query-kben mit-hogy érdemes megcsinálni, abban tudunk segíteni, de szerintem itt senki nem használ MS Access-t (többek között ezért is próbáltalak volna lebeszélni róla).
Azaz a formok gyártásában, mi itt nem fogunk tudni segíteni neked.
Ahogy azt is hiába kérdezed meg itt, hogy MS Wordben, hogyan formázzuk hupililára egy bekezdés hátterét, miközben felhőcskés szegélye legyen. A mi szemszögünkből nézve az MS Access form készítés mizériája egy szinten van az MS word-ös példámmal.Remélem így már érthető, hogy miért állt itt meg a segítségünk. Olvass MS Access doksikat, nézz MS Access form gyártó youtube videókat, ha létezik olyan, akkor írj direktben MS Access fórumokra, és biztos meg lesz a kérdésedre a megoldás.
-
Taci
addikt
válasz
nyugis21
üzenetére
Én ahogy láttam, elég sok segítséget, tanácsot és iránymutatást kaptál a fórumtársaktól.
Részemről továbbra is az alapok tanulmányozását javaslom, mert előbb-utóbb szükséged lesz rá, nem hiszem, hogy "kattintgatással" végig lehet vinni egy projektet.
Kezdetnek én mindig ezt ajánlom, mert egyből gyakorolni és kipróbálni is lehet:
https://www.w3schools.com/sql/Talán próbálj meg kisebb területeket lefedni a kérdéseiddel, mert ezek talán túl általánosak, megfoghatatlanok, vagy nehezen megválaszolhatóak. (Számomra, sőt igazából nekem az egész témád az. Ezért sem igazán tudtam eddig érdemben segíteni.)
És azt kérlek, ne feledd, itt mindenki saját idejéből, önszántából segít, válaszol, senki sem kötelez senkit, hogy segítsen neked vagy másnak. És te sok választ és segítséget kaptál eddig is. Úgyhogy talán nem a legjobb "taktika" egy ilyen hozzászólás ezek után. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest