Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
crmtanulo
üzenetére
Ha érdekel a téma első körben javaslom a relációs adatbázisokkal az ismerkedést, mármint elméleti síkon, hogyan kell megtervezni a táblákat, a köztük lévő kapcsolatokat stb. Ha ez megvan, akkor nekiláthatsz a saját adatbázisod elkészítéséhez. Ez még messze nem program, ez inkább az egész alapja.
-
válasz
crmtanulo
üzenetére
"Hali, bocsánat, én még nagyon tanuló vagyok, nekem a CRM az egy korlátozott, vagy célfelhasználásra programozott SQL alapú rendszernek tűnik html támogatással."
És a mellékelt videóban szereplő szoftverhez még felhasználtak mondjuk 3 másik programnyelvet.
Ez olyan, mintha a Helyesírás topicba beírnád, hogy szeretnél egy profi szövegszerkesztőt írni, ami amúgy figyel a helyesírásra is.
Értjük, hogy érdekel a nyelvtan, jól megy a j/ly megkülönböztetése, de a Word konkurenciáját megírni nem innen indul.
Igazából ezért nehéz bármit is mondani erre, mert nem tudjuk, honnan kezdjünk neki.

A lényeg, hogy kezdj el ismerkedni a programozással, aztán egy idő után majd látod te is, hogy ez nagy falat, nem feltétlenül egy emberes célt tűztél ki magad elé.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest