- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a magyarázatot, így már világos.

@martonx: Neked is.
Amúgy csinálom, folyamatosan. Azért jött fel ez a legutóbbi két kérdés, mert anno amikor nagyon-nagyon elakadtam, akkor találtam egy srácot, aki órabérben ránézett az egészre, ő tett jó pár javaslatot és kommentet, és ezeket én feljegyeztem (a to-do listámba). Vele azóta sajnos nem tudtam beszélni, a kérdések pedig ott voltak nyitott pontként, és most, hogy végre a keresés részét is rendbe raktam (és a hozzá kapcsolódó pontok kikerültek így a listából), utamba került ez a két kérdés is, ezért kértem tanácsot velük kapcsolatban. Mert ha olyan dolgok lettek volna, amikkel előre számolnom kell (és a kódokat hozzájuk igazítanom), akkor még indulás előtt történjen.
Köszönöm a türelmeteket és a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB - Tokkal és fóliával
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Lenovo Thinkpad X220 12.5 HD Intel Core i5 2.5 8GB 250GB SSD + dokkoló
- iPhone 15 Plus 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4757
- SilentiumPC Armis AR5X TG RGB (Igény esetén táppal, vízhűtővel)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest