Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- lezso6: Kvaterner szégyen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Sziasztok! Nem tudom pontosan, hogy a problémám hova köthető, van köze a PHP-hoz, PHPMyAdminhoz, MySQL-hez és PHP-Nuke-hoz is. Szóval a PHP-Nuke portálon lévő szövegek egy részénél (úgy vettem észre, hogy azoknál, amiket én hoztam létre, pl hírek, hozzászólások, rovatcímek), nem tudja megjeleníteni az ékezetes karaktereket, sőt, az ékezetes karakter után következő szövegrész sem jelenik meg, pl: Kérdések helyett egy K látszik csak. Nem tudom mitől lehet, hiszen van, ahol megjeleníti az ékezeteket, a MySQL és a PHPMyAdmin és ékezetesre van állítva. Viszont van egy hibaüzenet PHPMyAdminnál, hogy a PHP extensions-ok közül az mbstring.dll nem található: ''The mbstring PHP extension was not found and you seem to be using multibyte charset. Without mbstring extension phpMyAdmin is unable to split strings correctly and it may result in unexpected results.'' Ez lehet az oka? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Háztartási gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Szólánc.
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- eBay
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- HP LaserJet Pro 400 M425dn
- AMD PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Asztali PC , i7 6700 , 1070 8GB , 16GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest