- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Sziasztok! Nem tudom pontosan, hogy a problémám hova köthető, van köze a PHP-hoz, PHPMyAdminhoz, MySQL-hez és PHP-Nuke-hoz is. Szóval a PHP-Nuke portálon lévő szövegek egy részénél (úgy vettem észre, hogy azoknál, amiket én hoztam létre, pl hírek, hozzászólások, rovatcímek), nem tudja megjeleníteni az ékezetes karaktereket, sőt, az ékezetes karakter után következő szövegrész sem jelenik meg, pl: Kérdések helyett egy K látszik csak. Nem tudom mitől lehet, hiszen van, ahol megjeleníti az ékezeteket, a MySQL és a PHPMyAdmin és ékezetesre van állítva. Viszont van egy hibaüzenet PHPMyAdminnál, hogy a PHP extensions-ok közül az mbstring.dll nem található: ''The mbstring PHP extension was not found and you seem to be using multibyte charset. Without mbstring extension phpMyAdmin is unable to split strings correctly and it may result in unexpected results.'' Ez lehet az oka? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- YouTube
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Modellvasút topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest