Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Szerencsére időközben megoldódott a probléma, a forrás, ahonnét megnéztem hogyan kell telepíteni a MySQL-t, az umt-8-as multilanguage módot ajánlotta, és mivel ott nem latin2 volt ezért a PHPMyAdmin csak rosszul jelenítette meg.

-
marcias
őstag
Itt egy kép a probléma szemléltetésére, a bal oldali menüben több helyen nem jelennek meg az ékezetes karakterek:
![[kép] [kép]](http://csacsbozsok.uw.hu/1.jpg)
-
marcias
őstag
Sziasztok! Nem tudom pontosan, hogy a problémám hova köthető, van köze a PHP-hoz, PHPMyAdminhoz, MySQL-hez és PHP-Nuke-hoz is. Szóval a PHP-Nuke portálon lévő szövegek egy részénél (úgy vettem észre, hogy azoknál, amiket én hoztam létre, pl hírek, hozzászólások, rovatcímek), nem tudja megjeleníteni az ékezetes karaktereket, sőt, az ékezetes karakter után következő szövegrész sem jelenik meg, pl: Kérdések helyett egy K látszik csak. Nem tudom mitől lehet, hiszen van, ahol megjeleníti az ékezeteket, a MySQL és a PHPMyAdmin és ékezetesre van állítva. Viszont van egy hibaüzenet PHPMyAdminnál, hogy a PHP extensions-ok közül az mbstring.dll nem található: ''The mbstring PHP extension was not found and you seem to be using multibyte charset. Without mbstring extension phpMyAdmin is unable to split strings correctly and it may result in unexpected results.'' Ez lehet az oka? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest