Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Járok egy felnőtt suliba ahol már megszereztem két rendszergazdai szakmát és most készülünk a harmadikra aminek a neve webmester. Csináltunk weboldalt HTML-ben az még ment is de most elérkeztünk az SQL-hez és a PHP-hoz ahol teljes mértékben elvesztettem a fonalat és 1 hét múlva dolgozatot írunk belőle.
Igazából még kérdezni sem tudok, mert az egészről fogalmam nincs hogy melyiket mikor és miért használjuk, hogy függ össze, egy weboldalnál miért jó stb.Tudna nekem segíteni valaki?
Annyi még, hogy a suliban az Xampp-ot használjuk, de rről is csak annyit tudok, hogy egy virtuális server.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- XFX Radeon Speedster QICK 308 RX 6600 XT GDDR6 8GB 128bit
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest