Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
malter
csendes tag
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Már megbocsáss de nem nyúltam le tölled semmit!
Az álltalad belinkelt topicban a tieddet megelőző hozzászólásomban már utaltam rá hogy találtam egy ilyen oldalt! A benne szerplő idézet is arról a honlapról való, és ezt előtted tettem!
A cím úgy tűnik a Verising es weblapé ami nem lenne gáz de úgy tűnik nekem ettől fagy a Net.
Most Googliztam egy kicsit és találtam valami nagyon hasonlót:
''This issue appears to be related to VeriSign receiving an unusual number of requests by Windows-based clients to download a certificate revocation list (CRL) on January 7-8, 2004...For security purposes, Symantec products routinely verify the integrity of system components. At times they were unable to achieve the authentication they were seeking because of the unavailability of VeriSign's server, resulting in delays and instabilities.''
Tapasztal valaki hasonlót Nortonos programokkal a gépén, vagy ne tudja valaki hogy lehetne ezt elkerülni?
Csodálkozom hogy ez nem tünt föl, máskor nézd meg jobban vagy olvazsd is végig amiket linkelsz...
Aktív témák
Hirdetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest