Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
Sziasztok!
Hallgatói prémium csomagban vagyok. A telefonomon általában podcastot hallgatok, míg a gépen általában zenét. Ezeket pedig naponta többször váltogatom. Elég zavaró, hogy mindig átváltanak, amikor egyik eszközről váltok a másikra, és újra elő kell keresni a megfelelő podcastot vagy lejátszási listát. Utóbbi különösen zavaró, mert elvész, hogy éppen hol jártam a listában. Nem lehet ezzel valamit csinálni? Nem akarom, hogy a két eszköz össze legyen kötve. Nem akarok egyszerre kétfélét hallgatni, csak azt, hogy mindenhol maradjon meg, hogy ott mit hallgattam legutóbb, és az induljon újra a következő lejátszáskor. Meg lehet ezt oldani?
(Android és Linux kliens a szóban forgó két alkalmazás.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bekapcsoltam én is ezt a local only opciót, de ez sem fog segíteni, mert úgyis egy hálózaton vannak.