Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
borges7
üzenetére
Amennyire tudom, a spotifynál csak az számít ugyanannak a számnak, aminek ugyanaz az id-je is. Ha az előadó ugyanazt a számot többször is feltölti (pl. egyszer kislemezként, egyszer az album egy számaként), akkor az különböző számnak számít, akkor is, ha bitről bitre megegyezik. (Bár az utóbbi időben mintha kevesebb ilyet látnék.) Viszont még ha látszólag ugyanaz is a szám (egyezik a címe, egyezik a hossza), akkor is elképzelhető, hogy pl. más a keverése. Ami az alkalmi zenehallgatót nem feltétlenül izgatja.
(Engem se, bár én pl. szeretem az album verziókat megtartani, nem a kislemezeket.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kés topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Engem se, bár én pl. szeretem az album verziókat megtartani, nem a kislemezeket.)