Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
A legnépszerűbb sorozatok és filmek nagy része nincs fent.
Mondjuk ami sok embernek gondot jelenthet hogy magyar felirat nincs alapból, és ha jól tudom sehogy nem is lehet külsőt berakni. Meg ugye itthon nagyon sok ember szinkronos cuccot néz. Tesóm hollandiában él, TV-ben mindent feliratosan nyomatnak, és nagyon csodálkoztak a holland ismerősei mikor mondta hogy itthon még a filmcímeket is lefordítják.
Itthon moziban alig lehet találni eredeti nyelveken filmeket max napi 1-2 időpontban.Én személy szerint nagyon örültem volna egy teljes Netflix-nek.
De itthon valószínű az ország fele azt sem tudja mi az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mondjuk ami sok embernek gondot jelenthet hogy magyar felirat nincs alapból, és ha jól tudom sehogy nem is lehet külsőt berakni. Meg ugye itthon nagyon sok ember szinkronos cuccot néz. Tesóm hollandiában él, TV-ben mindent feliratosan nyomatnak, és nagyon csodálkoztak a holland ismerősei mikor mondta hogy itthon még a filmcímeket is lefordítják.
Itthon moziban alig lehet találni eredeti nyelveken filmeket max napi 1-2 időpontban.