Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz twollah1976 #4149 üzenetére
Nekem három macskából kettő rengeteget pukizik a prevital kajáktól.. :D Nem tudom, egyedi jelenség e. Csak azért írom, ha valakinek hasonlóan szelesek a cicái, és previtállal eteti, lehet az a ludas.
-
mamboo
tag
Esetleg a mosogatógéphez szükséges, só-folyadék-tabletta valahol jó áron?
-
mamboo
tag
Köszi
-
twollah1976
őstag
"Hamarosan újra BioTechUSA Days!
-20% MINDEN termékre!*Október 8-9. között újra BioTechUSA Day-t tartunk! Ezen a két napon 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg kedvenc BioTechUSA termékeidet, üzleteinkben és webshopunkon egyaránt.
10.000 Ft feletti rendelés esetén ráadásul INGYEN ki is szállítjuk a csomagodat! Ne maradj le róla!"
Nem volt kedvem bepotyogni.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterhappy
őstag
válasz twollah1976 #4159 üzenetére
Nem lehetne, hogy ne potyogj be?
Jól rémlik, hogy minden évben október 23-án szokott lenni 56% kedvezmény a Myprotein.hu-n? Vagy ez csak tavaly volt így?
Hátha idén is lesz ez az akció. -
twollah1976
őstag
válasz Peterhappy #4160 üzenetére
A best buy topikban tedd fel a feherjest kerdest, a moderatorok imadni fogjak!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterhappy
őstag
válasz twollah1976 #4161 üzenetére
Még hagyom kifutni a budipapíros szálat. Vagy azon már túl vagyunk? Nem mertem benézni mostanság oda.
Edit: mosogatógép tabletta és kávékapszula, jól van akkor
[ Szerkesztve ]
-
Horec
tag
válasz twollah1976 #4159 üzenetére
Előző alkalommal hamar lerabolták a mogyorókrémüket, remélem most jut nekem.
-
cd930
aktív tag
válasz twollah1976 #4149 üzenetére
Nemrég fogyott el egy 48 darabos Prevital (~3000 volt a Lidlben pár hónapja), már nagyon fitymálta a macs a végefelé.
Ezért inkább egy picit drágábban vettem neki Friskies-t (899 Ft volt a 12x85 grammos), illetve mostanában sok helyen van 999-ért Felix (12x100 grammos).
Minőségben azt írják, hogy ezek sem a csúcson vannak, ezért kutatom a minőségi de spórolós megoldást.
Küldjétek, ha tudtok ilyet.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
törölt tag
A cicák nem egeret esznek?
De egy elkényeztetett jószágok ezek. -
cd930
aktív tag
Köszi, rájuk néztem, a 400 grammosak a legjobbak egységár tekintetében.
Azon közül is a vegyes a legjobb árú.
Gondolom itt is igaz, hogy a kisebb, 100 grammos kiszerelés jobb minőségű / más állagú.20+ éve a Prohardveren
-
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[link] Coccolino Care + öblítő kezdő csomag, 5 darabos 5k
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Louro
őstag
válasz Mr.Csizmás #4173 üzenetére
Olcsóbb, ha nem használnak az emberek öblítőt.
Nedvszívó anyagokat tönkreteszi. Illat se mindig érződik olyan intenzíven. Tisztább sem lesz a ruha attól.
Mess with the best / Die like the rest
-
krizmo_
addikt
Persze, mert az öblítőt azért találták ki, hogy tönkretegye a ruhákat.
Olykor a mosógépet sem árt tisztítani, és akkor érződni fog a jó illat.#4175 sing1ep1ayer
Sőt, ruhát sem kellene hordani, az még olcsóbb lenne, ha egyáltalán nem kellene mosni. -
bul07
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #4175 üzenetére
Mint a Franciák
Ott dívik a első hordás szellőztetés, második hordás jó esetben mosás, vagy megint szellőztetésÉs két liter parfüm hogy mindent elnyomjon
Ezt nem én találtam ki hanem a rokonomék mesélték ők kint éltek 4évet
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
arcsin
senior tag
Mint amikor 1x valaki beírta a háztartásigépes topikba(asszem) hogy mekkora szar ez a sokszázezres mosógép, mert benne marad az öblítő/mosószer illata mosás után a ruhákban. Nem jól öblít a gép a program végén
Amióta van szárítógépünk pld az öblítő illata elmegy szárítás után, de a ruhalágyító hatása miatt plusz mert néha fertőtlenítő hatásút is használok, beleöntöm mosáskor az öblítőt. A mülleres illatkendőt meg imádom Hát csak egy keskeny 5+ éves legalapabb whirlpoolunk van. Még nem volt baja, szerelőt sem kellett hívni, rendesen melegíti a vizet is még. Próbálom karbantartani , a gumiját is, meg néha átmosom direkt mosógéptisztítóval.. -
bul07
nagyúr
Viszont törölköző mosáshoz sose szabad öblítőt használni
Mert ugye öblítő valamennyire víztaszítóvá teszi a anyagokat, és a törölköző esetén nem kívánatos hatás
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Ezekiell #4181 üzenetére
Német fiatalokról is megvan a véleményem
Mentünk fel az Eiffel toronyba lifttel, egy német fiatal csoport is volt a liftben, olyan egyetemisták lehettek
De úgy kiabáltak meg nem lehetett mást hallani hogy Scheiße Scheiße Scheiße végig a liftút alattJó lehet kifogtuk de akkor is
Kis-Trianon-nál viszont egy magyar kb gimnazista csoportba futottunk bele (Ugye van Nagy és Kis Trianon)
Ők nem voltak hangosak
Direkt mellettük mentem hogy kihallgassam miről beszélgetnek
Vártam hogy tesznek e rám valami megjegyzést, csepp súlyomra, akkor kb olyan 145Kg lehettem
De nem tettek, ha tettek volna biztos visszaszólok( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Madoc
veterán
Sziasztok!
A topik témájához kapcsolódó Android alkalmazás szélesebb körű publikációja előtti kipróbáláshoz keres a fejlesztő néhány érdeklődő személyt, akik nem félnek/lusták hiba esetén visszajelezni
Akit érdekel, itt lehet jelentkezni azzal a fiókkal amellyel telepíteni szeretné az appot:
link
A lehetőség korlátozott.[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
lord_m
senior tag
Penny-ben mától akciós a 200g PROSCIUTTO CRUDO 399 Ft.
Ugye erre mondtátok, hogy jó?
-
krizmo_
addikt
-
krizmo_
addikt
válasz #49155328 #4189 üzenetére
A hazai kolbászok nem annyira jönnek be, mocsingosak és tele vannak csontdarabokkal folyton....
Nyilván én is tudom hol kell jó minőségű árut venni, de sokmindent láttam már. A termelői piacok jók, de egyben drágák is, egyébként, elgondolkodtató, hogy pl. mennyibe kerül a piacon a makói vöröshagyma és mennyi a Lidlben, szerintem a piacok túlárazottak sokszor, meg kell nézni mit és hol veszel. -
arcsin
senior tag
válasz krizmo_ #4188 üzenetére
Nálunk nyáron ezt csipegettem a sárgadinnyére. Tiszta Olaszország feeling volt. Sokkal proscutto crudobb íze volt mint mondjuk amit eddig itthon vettem lidlben, bárhol. Másik, hogy szerintem itthon a piacon nem igazán ilyen "stílusú" sonkát kapni. Amikor kint voltunk Rómában akkor nekem olyan érzés volt enni, mintha frissen levágott disznó combba harapnék, ami még langyos Valami egyszerűbb pizzára volt csak rászórva sütés után, nem volt megsülve. Bejött a dolog, mint vidékinek. Ez a pennys nem olyan, de nagyon hasonló feeling. Hozzáteszem made in Italy ez is.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz #49155328 #4189 üzenetére
Sokszor a termelői füstölt árun azt érzem, hogy minden szemetet rádobáltak a füstre a lomtalanításból, festett széklábat, fenyőfát, szerszámnyelet, stb., és az se mindegy mivel gyújtják be. Rendszeresen kellemetlen mellékíze van (festék, gázolaj, műanyag....)
És igen, nem a bolti szemetet kell enni, de sajnos a termelői sem mindig biztos hogy minőségi attól, hogy kisüzemi.
Nem a termelői ellen beszélek, mert tisztelet a kivételnek, van amikor fantasztikus.
De hogy sosincs egyenletes minőség (illetve hogy legalább ne legyen sz@r - mert a kistermelőinek nyilván ingadozik kicsit a minősége) az fel szokott *szni otthon mikor megkóstolom az épp 1000-1500Ft-ért vásárolt 30dkg parasztsonkát aminek gázolaj mellékíze van, még egyazon termelőnél is hónapról hónapra változik, hogy épp milyen a füst minősége a húsban.
Ha jó ízen belül ingadozna az nem zavar, az adja a báját, a nagy baj hogy a kellemetlenbe is nagyon sokszor belecsúszik és kiszámíthatatlan.[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
krizmo_
addikt
Itthon semmiből nem lehet olyan minőségi cuccot venni, mint Olaszországban, ezért is vásároltunk be legútóbb is hónapokra, amikor kint voltunk, egyszerűen minden jobb... Ott azt lehet megvenni, amit az olaszoknak gyártanak le, hibába készült ott valami, mivel pl. magyaroknak szánták nem ugyanolyan. Sokmindent összehasonlíttunk már, és tényleg, arról nem is beszélve, hogy árak is sokkal kedvezőbbek.
FPSTunker
Lehet, hogy mindenki rossz helyre jár rajrad kívül Hova is kell menni pontosan, ahol minden ilyen jó? Én képes vagyok letesztelni. A jelenlegi kolozsvári szalonnánk egy baranyai kisfaluból van.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz #49155328 #4194 üzenetére
Én is mondhatom hogy nekünk meg van SAJÁT. Nagyanyám minden évben vág disznót és szétosztja a családban. De mégsem azt eszem egész évben. Már kevés cuccot is hozunk tőle, mert mi nem a húst hússal és a disznót disznóval étrend szerint étkezünk. DE! néha jól tud esni, meg a hús is nagyon patent, rokonok nevelik szintén a sertéseket, valamelyest ebből is éltek mindig is. Olyan 20 malacuk szokott lenni mindig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest