Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #4349 üzenetére
Költözz hozzánk. Van vasút is. Munka mondjuk nincs, de szépek a boltok.
-
Lackki
őstag
válasz Peterhappy #4354 üzenetére
jobb oldali finom, mikor járnak le, megnézted?
Privátot hamarabb észreveszem
-
törölt tag
válasz Peterhappy #4354 üzenetére
Döglött kávé, bottal se.
-
törölt tag
válasz Peterhappy #4361 üzenetére
Azzal bármit, még a Wiener Extrát is.
Amúgy ha boltit kell venni akkor Metróban a sajátmárkás BB.
Van 100% arabika.meg 80/20as mix.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #4364 üzenetére
100% robuszta?
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #4367 üzenetére
bl4ze fórumtárs írásait érdemes a Hardcore kávé topikban olvasni, ő a talaján kávék fogyasztója ismerője.
Amit ott ajánl azok biztos finomak.
Igaz sok a külföldi rendelés. -
őstag
Munkahelyen ezt isszuk. 70% robusta. Van webshop, gondolom megy az országon belül bárhova. Nekünk bejött és pont azt kerestük normális áron, amit te. [link]
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #4370 üzenetére
Eszembe jutott, hogy mi jöhet be neked.
Pennyben van most :Nekem az bajom vele, hogy sok rajt a crema a robuszta tartalom miatt.
Meg nem vagyok oda robusztáért de aki szereti annak jó lehet.
Ráadásul 2022/10 lejáratos.1 perc különbség a két kép között.
18 grammból 36 g kávé.[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Pacificaffe mixeit. Arban is jok, izben is.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
őstag
válasz Soulfly842 #4370 üzenetére
Remélem neked is bejön.
Esetleg még ez, bár drágább. Akkora nagy különbség nincs, de hátha, ha már rendelsz: [link] -
bul07
nagyúr
Ha már téma volt a csirkemell
Mai felhasználása így sikerült, kép nem adja vissza a halmot, volt vagy 10-13cm magas a közepén[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Gézengúz #4376 üzenetére
Próbáltam de akkor sok látszódott a szobámból
(#4377) twollah1976
Lila hagyma nélkül nem élet az élet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz twollah1976 #4377 üzenetére
Kollégám minden reggel megeszik egy vöröshagymát, úgy mint más egy almát.
Na ott van 2m távolságtartás, maszk se kell.[ Szerkesztve ]
-
Lordc0re
csendes tag
Sziasztok,
Penny-ben vettem Lenor Gold Color 63 db-os mosókapszula csomagot 3499 Ft-ért (~55 Ft/db). Ez jó árnak számít? -
bul07
nagyúr
Nem, BF5-el toltam kicsit(kínoztam magamat azzal a rettenettel) most ejtőzés és jön egy doboz jégkrém
Amúgy Bonux folyékony mosószerről mi a véleményetek?
503Ft/L az jó ár[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
Tavaly nyáron egyik grillezéshez venni akartam egy tálca sört. Argus xxl sör. Ez kell nekem. Sajnos vagy hála Én mindíg megnézem az összetevőket a csomagoláson. Most is így tettem és azt vettem észre, hogy az eddig kukoricadarát nem tartalmazó Argusban van dara. Levettem a polcról egy nem xxl Argust. Abban nem volt. Azóta "árgus" szemekkel figyelem az xxl termékeket.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
jansky1
senior tag
válasz Stylewars_kp #4386 üzenetére
Nálunk a Penny, gondolom elhelyezkedéstől függ. Sparba viszont a kasszarendszert nem értem, teljesen mindegy mikor melyikben vagyok, kilóméter sor, kevés kassza, az is lassú.
-
DrBubo77
veterán
válasz Mr.Csizmás #4389 üzenetére
Tudom, már használom egy ideje. De az a leolvasó se tökéletes. Van, hogy egyből beolvassa, máskor fél percig kell próbálni, mire sikerül neki.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Handball94
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #4389 üzenetére
Még csak saját app sem kell, a kártyaszám alapján betehető kártyás gyűjtő alkalmazásba is, én pl. Stocardban használom.
Btw, nálunk szerencsére egy olyan spar van ahol van önkiszolgáló kassza is, az sokkal gyorsabb, csak sajnos nem olyan jó minőségű az önkiszolgáló kasszájuk mint egy Auchan/Tesco, a nagyon kis tömegű termékeket nem érzékeli normálisan és segítséget kell kérni az eladóktól.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Handball94 #4391 üzenetére
a saját app ad kuponokat, termékre meg vásárlás végösszegre is %-ost.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bul07
nagyúr
válasz DrBubo77 #4388 üzenetére
Remélem sokági nem találják ki a pont elévülést
Van a kártyán vagy 8500pont, még a Plus bolt időkből van meg, pedig nem mostanában számolták fel a Plus hálózatot
De finom jégkrémek voltak a Plus-baSparba meg nem járok, volt olyan év hogy csak azért mentem be hogy meg legyen az adott évben az egy vásárlásom
De jó fél óráig kerestem hogy mit vegyek ami máshol nem olcsóbb, végül majd mindig egy üveg kólát vettem igaz azon is buktam 50-60Ft-ot[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát én úgy tudom hogy ha évente van törlés ha nincs pont szerzés, ha van akkor megmarad
Ahogy írtam olyan 7300pontott(most megnéztem és egy 2018-as e-mailben ennyi szerepelt) még Plus boltban szereztem, és az utolsó Plus bolt 2009-ben tűnt el[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz jansky1 #4387 üzenetére
Szintúgy vidéken. Penny és a Spar-ban, csak ha kilométeres sor van már, akkor nyitnak új sort.
Peding több városban lett fejlesztve a Penny 4-ről 6 vagy 8 sorosra (de azok az új sorok folyton üresen állnak, nem volt értelme).[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest