-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
Dobok be parenyica témát, olyan úgyis ritkán van
Néztem az Aldi újságban, hogy új termék jelent meg náluk, akciós bevezető áron.
Kíváncsi voltam, ennyi pénzért mit tud, mert a saját márkás (Milsani / Milfina) termékkel alapvetően elégedett vagyok (az Aldi-s jobb egy fokkal mint a hasonló Lidl-ös, azt hiszem), és az akciósan mostanság 400 ft körül szokott lenni.Tudom, hogy a Kokárdás márka általában az alsó kategória, de úgy voltam vele, néha ott is lehet azért ár/érték arányban korrekt termékeket találni. Na hát ehhez képest...
1, Az összetételen látszik, hogy hol spórolnak. A Milsani terméknél ez a lista: pasztőrözött TEHÉNTEJ, étkezési só, oltóanyag, TEJSAVbaktérium-kultúra. Ehhez képest az olcsóbb verzióban van pluszban tartósítószer és szilárdító anyag. Gondoltam, egy próbát azért így is teszek.
2, Az állaga nem az igazi - ahhoz képest, hogy a drágábbat körben "ki lehet tekerni", és látható egyfajta szálas struktúra (nem tudom jobban leírni), ennek tömör a belseje.
3, Ami a nagyobb baj, hogy az ÍZE sem jó, konkréten POCSÉKSzóval ha netán bárki gondolkodna rajta hozzám hasonlóan, hogy kipróbálja ezt, akkor javaslom, hogy inkább ne tegye, mert ez egy elcseszett termék, szerintem a vállalhatatlan kategória
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Láncfűrész topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Black Myth: Wukong
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...