Új hozzászólás Aktív témák

• 123xyz

aktív tag

Dobok be parenyica témát, olyan úgyis ritkán van :)

Néztem az Aldi újságban, hogy új termék jelent meg náluk, akciós bevezető áron.

Kíváncsi voltam, ennyi pénzért mit tud, mert a saját márkás (Milsani / Milfina) termékkel alapvetően elégedett vagyok (az Aldi-s jobb egy fokkal mint a hasonló Lidl-ös, azt hiszem), és az akciósan mostanság 400 ft körül szokott lenni.

Tudom, hogy a Kokárdás márka általában az alsó kategória, de úgy voltam vele, néha ott is lehet azért ár/érték arányban korrekt termékeket találni. Na hát ehhez képest...
    1, Az összetételen látszik, hogy hol spórolnak. A Milsani terméknél ez a lista: pasztőrözött TEHÉNTEJ, étkezési só, oltóanyag, TEJSAVbaktérium-kultúra. Ehhez képest az olcsóbb verzióban van pluszban tartósítószer és szilárdító anyag. Gondoltam, egy próbát azért így is teszek.
    2, Az állaga nem az igazi - ahhoz képest, hogy a drágábbat körben "ki lehet tekerni", és látható egyfajta szálas struktúra (nem tudom jobban leírni), ennek tömör a belseje.
    3, Ami a nagyobb baj, hogy az ÍZE sem jó, konkréten POCSÉK :DDD :(((

Szóval ha netán bárki gondolkodna rajta hozzám hasonlóan, hogy kipróbálja ezt, akkor javaslom, hogy inkább ne tegye, mert ez egy elcseszett termék, szerintem a vállalhatatlan kategória :(

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák