- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
Gézengúz #14152 üzenetére
Mi nézegetjük asszonypajtással a szedd magad akciók utolsó napjait és csinálunk befőttet, dzsemet, stb-t... egy jó kajszilekvár és szilvalekvár is terítéken lesz majd.
Dinnye kapcsán már írtam, hogy gyerekkoromban dinnyéztem.. ez hatalmas tapasztalat volt
(no nem, a 15 kilós dinnyék dobálása rakodás közben, hanem a beazonosításukban, hogy melyik a jó), lidl-ben is lehet jó magyar dinnyét venni, ha az ember ért hozzá, beazonosítja az érés foltot, a kocsányt, a hangot, az állagot. A magyar dinnye hozamnak jót tett egyébként ez az őrült meleg az alföldön, annak legalább kedvezett az időjárás.
Várható volt, máshol is nagyot ugrott.
csak legyen már egy kiadós eső... az elmúlt ~ 3 hónapban itt Szabolcsban/hajdúban esett 1-2 mm esőcske egy v. két alkalommal és annyi. Hiába mutat egy-egy kósza eseményt a radarkép, ha semmi nem esik belőle... nem csoda, hogy már ilyen fantazgmák kelnek életre
:
Halálos fenyegetések miatt leáll a jégkármérséklő rendszerAz alföldön az aszály, ha nem ér véget, akkor még brutálisabb lesz az infláció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest