Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Hát igen-igen sok a bug valóban a játékban...

Egyszer olyan volt, hogy leraktam a fószert a sarokba és beesett a földbe, ahol elkezdett vergődni mint egy őrült. A padlón néha egy kéz, vagy láb fel-felvillant, mint aki vissza akarna mászni...
Aztán tegnap olyan volt, hogy a fószer beállt az ajtó elé, én rárugtam de ő nem esett össze, hanem az idővel visszazáródó ajtót rámrugta. Namármost ezt 3-4 alkalommal el tudtuk játszani (hiszen az ajtó megint visszazáródótt, amit én szépen ismét rárugtam). Azért ez baromság...A legkomolyabb, hogy az utasszállító hajós pályán megint -56%-ot kaptam azért, mert 25 civilt leütöttem. Én barom, pedig követve az NSA utasításait nem ölök senkit meg, mert így még izgibb is és mit kapok cserébe? Minusz 56%, hát rohadjon meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Samsung UE55KU6670 55 Curved 4K UHD Smart TV távirányítóval
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aztán tegnap olyan volt, hogy a fószer beállt az ajtó elé, én rárugtam de ő nem esett össze, hanem az idővel visszazáródó ajtót rámrugta. Namármost ezt 3-4 alkalommal el tudtuk játszani (hiszen az ajtó megint visszazáródótt, amit én szépen ismét rárugtam). Azért ez baromság...