Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszar90
aktív tag
Komolyan mondom ezen akkorát nevettem kínomban
Meg ha a Szaturnusz csillag megfelelő pályán áll akkor talán nincs valami kínja. Újra feltelepítettem valamelyik nap a játékot, hogy megnézzem az új pályát. Elindultam az egyik járgánnyal, valahol felborultam gondoltam vissza rakom magam a garázshoz. A kiindulópontnál nekem két garázst ír ki az egyik nem volt felodva nem lehetett rákattintan,i a másikra rálehetett és akkorát crashelt hogy újra kellett indítani a gépem... Úgy felhúztam magam ez sz....r, f...s idegesítő bugos játékon. Nem lehet valahogy a pénzt visszaigényelni ettől a bandától? Alig van ebben a játékban valami de még az se működik normálisan. Mindig beüt valami rejtélyes hiba ami elveszi az egésztől hónapokra a kedvem. Múltkor az hogy multiban ha magyar nyelven volt beállítva a csörlőzéstől fagyott... Eszem megáll 
Új hozzászólás Aktív témák

- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg ha a Szaturnusz csillag megfelelő pályán áll akkor talán nincs valami kínja. Újra feltelepítettem valamelyik nap a játékot, hogy megnézzem az új pályát. Elindultam az egyik járgánnyal, valahol felborultam gondoltam vissza rakom magam a garázshoz. A kiindulópontnál nekem két garázst ír ki az egyik nem volt felodva nem lehetett rákattintan,i a másikra rálehetett és akkorát crashelt hogy újra kellett indítani a gépem... Úgy felhúztam magam ez sz....r, f...s idegesítő bugos játékon. Nem lehet valahogy a pénzt visszaigényelni ettől a bandától? Alig van ebben a játékban valami de még az se működik normálisan. Mindig beüt valami rejtélyes hiba ami elveszi az egésztől hónapokra a kedvem. Múltkor az hogy multiban ha magyar nyelven volt beállítva a csörlőzéstől fagyott... Eszem megáll