Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, eléggé sok apró hibát találtam az eddigiekben és mivel minden mindennel összefügg, ezért bár előbb is eszembe juthatott volna, de egy nagy (ha úgy tetszik javító csomagban) fogom összerakni ezt az egészet. Minek is aprózgatni. Ezek nem mások által kókányolt modellek hanem az eredeti játékokból áthozott gyári modellek. Most már megoldottam az alap gépek normál hűtőrácsait is, tehát ez is szép lessz alapból. Az anno csak Oroszoknál megjelent verzióból is megpróbálom áthozni a gyári plussz gépeket. Sok esetben elvették a difi ki-be kapcsolásának lehetőségét, ezt is orvosolom. A Zil 130 is visszakapja régi kinézetét alapból és nem ezt a gusztustalan Gaz hűtőrácsot. Sok járművön gyárilag letiltottak pár felszerelhető dolgot, ahol lehet és illik az adott géphez ezzel is kezdek valamit. Kibővítem a Zil felszereléseit is. Rosszúl beállított fényszórók javítása. Megkülönböztetett jelzés visszaállítása a járművekhez, ha már Pavel adott az új Kraz-hoz megint. Gaz 66 puttonyok stb. stb. Szóval eddig voltak olyan dolgok ami miatt bele kellett nyúlni az eredeti fájlokba. Ezt megszüntetem és egy nagy mod lesz amit csak egy létrehozott Média mappában a játék elérésénél kell bemásolni és kész. Nem kell semmit az eredeti dolgokhoz nyúlkálni. Ha már nem kell csak kitörlöd és minden visszaáll az eredetibe és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest