Új hozzászólás Aktív témák

• Andie

őstag

Jaa, értem már mit mondsz. Igen, valóban szerencsétlen egybeesés HL2 után kiadni ezt a filmet, mert azonnal a játékra asszociál az ember. Mondjuk nekem eszembe sem jutott, azonnal a könyv ugrott be, hogy jéé, télleg ilyennek képzeltem (mondjuk ez ugrott be HL2-t játszva is). Éppen csak az a rémisztö Úúúúlááááááá hang hiányzott, amit a rádiójátékban hallani lehet. Pedig az a legdúrvább. Az ember csontjáig hatol a hang. (helyette lettek volna ezek a hangos nyekergések?)

A repülö lezuhanás valóban érdekes volt, és pont az ö autójukat nem ütötte agyon (bár a höhullám berobbantotta a pinceablakot) és égette el. söt, egy út el volt dúrva a törmelék között :) Meg az a közvetitö kocsi is érdekes betét volt. Pont volt felvételük mindenröl, aztán ahogy jöttek, úgy el is húztak, némi humorral füszerezve. hehe.

A pincejelenet is mókás volt, hogy egyedül ök rohantak az integetö faszihoz, aki elöször bátor patrióta volt, majd vinnyogó őrült lett, mellesleg pedofil beütéssel. (egyébként a könyvben is van egy ilyen ''pince-jelenet'', bár nem pince, hanem egy romos ház, ott találkozik egy tiszttel a föszereplö, stb).
    Nomeg amikor a csajszi a fa alatt el akarja vinni a kislányt mindenáron?! Kezdtem unni a végén. Ott irtják az embereket a hátammögött, én meg leállok egy kislányt gyözködni mi? 5 percen keresztül, föleg mikor azt hajtogatja, hogy ott az apám. Jajh...

Új hozzászólás Aktív témák