Hirdetés
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Jaa, értem már mit mondsz. Igen, valóban szerencsétlen egybeesés HL2 után kiadni ezt a filmet, mert azonnal a játékra asszociál az ember. Mondjuk nekem eszembe sem jutott, azonnal a könyv ugrott be, hogy jéé, télleg ilyennek képzeltem (mondjuk ez ugrott be HL2-t játszva is). Éppen csak az a rémisztö Úúúúlááááááá hang hiányzott, amit a rádiójátékban hallani lehet. Pedig az a legdúrvább. Az ember csontjáig hatol a hang. (helyette lettek volna ezek a hangos nyekergések?)
A repülö lezuhanás valóban érdekes volt, és pont az ö autójukat nem ütötte agyon (bár a höhullám berobbantotta a pinceablakot) és égette el. söt, egy út el volt dúrva a törmelék közöttMeg az a közvetitö kocsi is érdekes betét volt. Pont volt felvételük mindenröl, aztán ahogy jöttek, úgy el is húztak, némi humorral füszerezve. hehe.
A pincejelenet is mókás volt, hogy egyedül ök rohantak az integetö faszihoz, aki elöször bátor patrióta volt, majd vinnyogó őrült lett, mellesleg pedofil beütéssel. (egyébként a könyvben is van egy ilyen ''pince-jelenet'', bár nem pince, hanem egy romos ház, ott találkozik egy tiszttel a föszereplö, stb).
Nomeg amikor a csajszi a fa alatt el akarja vinni a kislányt mindenáron?! Kezdtem unni a végén. Ott irtják az embereket a hátammögött, én meg leállok egy kislányt gyözködni mi? 5 percen keresztül, föleg mikor azt hajtogatja, hogy ott az apám. Jajh...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest