- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bobalazs #16291 üzenetére
Köszi szépen, de nem visszacsatolás (visszahallgatás volt), hanem a vonal zúgott, t.i. Audacity-ben is kijött.
A lényeg a múltidő...
Utolsó nekifutásként még este tízkor 'csakazértis' beleálltam még egy körre.
1) Utolsó gyári driverpack újrahúz (fura módon nem most nem uninstalált semmit sem, csak felülírt) és reboot
2) EQ APO újrainicializál az eszközökön; ezek után már működött a mikrofon 'kiállással' is
3) Windows beállítások kinulláz, SB enchancements kinulláz (Windows 'érzékenység' a Level tab-on később beállítva 70%-ra)
4) Ezen video alapján APO profile összerakva [link]
Jó? Hááát...sokkal-de-sokkal jobb, de nem feltétlenül jó.
Egy ma reggeli beszélgetésben a visszajelzés: [Plantronics @factorysetup] vs [SB + MH751 + APO] olyan, mint rádiószórást hallgatni FM vs AM sávokon.
-
Sziasztok,
Egy X-Fi HD USB külső kártyát használok.
Most vettem egy CM MH751 fejest és a mikrofonnal nem tudok zöld ágra vergődni.
Ugye külön mikrofon beállítás az SB utility-ben nincs, a Windows hangeszköz kezelőjében pedig mindösszesen két opció áll rendelkezésre: Microphone Boost on/off a 'Custom' tab-on, illetve a mikrofon hangerő (érzékenység?) a 'Level' tab-on.
A jelenlegi beállításaimmal (boost -> on, level 60-70%) egész jó eredményt értem el, de a háttérben folyamatos statikus sziszegés/búgás van; utóbbi level 40-50%-nál eltűnik, cserében akkor már túl halk a mikrofon.
Audacity-ben referenciázgattam, illetve MS Teams-ben; utóbbiban a beállításokkal játszva a sziszegés nagyjából eltűnt, cserében hangzás is dobozhangúvá vált (Echo Test).
A 'referenciaszint' egy Plantronics C520 (beépített aktív DSP, stb.) tisztaság és zajmentesség tekintetében, amit az alaplapi Realtec vezérlőre kötve (Lenovo P52) sikerült is megugrani az új fejessel: ugyanolyan tiszta és zajmentes, de sokkal teltebb, szabadabb hang; ez is volt az elképzelés a CM megvásárlásakor - illetve a plusz kényelem, és az, hogy ne kelljen az eszközök között váltogatnom, hanem csak az SB kártyára kötött eszközöket tudjam használni.
...és innen nem értem, hogy az SB kártya miért ennyire pocsék.
- a Windows opciókat már kijátszottam
- EQ APO-val próbáltam hangolni eredetileg, de a mikrofonra nincs hatással, hiába aktív és állítok be rá profilt; az output opciókat tökéletesen kezeli
- a SB részéről sehol nem találok mikrofonkezelésre szolgáló utility-tEsetleg lenne valakinek tanácsa, meglátása?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- Formula-1
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest