- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- SoundBlaster X-Fi
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
czarpika
csendes tag
-
Lord Myn
őstag
-
Lord Myn
őstag
Kizárólag stereo füleseket használok (arra is van állítva a Creative app-ban), mert alapvetően zenére használom a hangcuccokat, de mondom olyan, mintha pont, hogy kilőné a térhangzást... vagy valahol át kell állítani 5.1/7.1-re a setup-ot (játék/film app/creative app)?
-
Lord Myn
őstag
Ez a Super X-Fi nem világos nekem teljesen, ez kizárólag androidos applikációval és kalibrálással működik? Mert anélkül is be lehet kapcsolni (off/normál/battle), de olyan, mintha mono hang jönne a fülesen, tehát pont, hogy inkább megszűnteti a térhangzást...
Vagy mi a beállítási trükkje? -
Lord Myn
őstag
Na, közben válaszoltak a Creative support-tól:
The G6 uses automatic switching when detecting a headphone is plugged in or unplugged. Unfortunately, this action may trigger:
A temporary disconnection or reinitialization of the optical input.
The SPDIF signal from the Audigy not being re-synced until a reboot.
Some DACs pause or mute digital inputs while reconfiguring internal routing — this is common with automatic I/O switching.
Szóval, magyarul az eszközök digi portjai nem az én elképzelésemre lettek kitalálva, így teljesen normális, hogy a G6 inicializáláskor időlegesen elnémítja a bemenetet és az is, hogy ilyenkor az Audigy meg nem szinkronizálja újra az SPDIF jelet.
Azt hiszem a novemberi BF-n kisérletet teszek az X4-gyel, remélem, hogy lesz akciósan...
-
Lord Myn
őstag
A 32-bitnek annyi előnye van, hogy a float 32-bites audio-t átalakítás nélkül tudja továbbítani a hangszórókra (a legtöbb mai zene- és hangszerkesztő használja ezt). De egyébként gondolkodtam már én is az X4 váltáson (szegény G6-om már 6+ éves), szerinted azzal működne rendesen, ha ugyanúgy az optikán lennének összekötve?
-
Lord Myn
őstag
Pontosan mi volt a probléma a Z-nél? (mivel volt összekötve?)
Egyébként nem használja ugyanazt a drivert, az Audigy még nem Connect/Command, de még csak nem is SBX/THX studio felületet használ, egyedi driverei és alkalmazásai vannak, mert tulajdonképpen a több, mint 20 éves Audigy 4-nek a PCI-E-s verziója, igazából ezért is vettem, mert igaz, hogy gyengébb a hangminősége, mint egy Z-nek vagy egy AE-5-nek, de cserében viszont nagyon jó, több csatornás ASIO támogatása van, rendelkezik dedikált DSP-vel és hardveres soundfont szintivel. A G6-nál meg ott van a szuper hangminőség, ezért használom a kettőt együtt.
Az előrelépés újra egy X-Fi volna a G6 mellé (ezért is mondtam a múltkor, hogy kár, hogy már nincs meg a Fatal1ty-d), mert annál ezek mind megvannak + a jobb hangminőség is.
-
Lord Myn
őstag
Helló,
A hardveres mizériákon már túl vagyok (másik kábel, USB port, stb.) és azért is gondolom, hogy szoftveres, mert tényleg "csak" ez az egy hibája van a rendszernek (igazából nem is kell bedugnom a fejhallgatót a G6-ba, elég, ha a Command-ban átállítom a speakers/headphones kapcsolót, ugyanez történik).
Igaz, másik gépben nem néztem, de arra, sajnos, nincs is lehetőségem, csak egy desktop PC-m van.
Illetve magában, mindkét hangcucc tökéletesen működik, tehát a G6 működik rendben, ha bedugom/kihúzom a fejhallgatót (vagy csak átkapcsolom), csak valahogy az optical in-en bejövő audio streamet nem hajlandó továbbítani (az Audigy is teljesen jól működik ilyenkor az analóg kimenetein).
-
NYPD
senior tag
Köszi! Ha jól tudom ennek plug-n-play az opampja, szal ha nem kell semmi mást forrasztgatni meg nagyon gányolni, akkor érdekelne mindenképp. Ahhoz túl sokat vártam és üldöztem ezt a kártyát, hogy egy véletlen forrasztással kinyírjam. Az életbe nem találok másikat 😅.
-
Satyricon
addikt
-
NYPD
senior tag
-
BTom1970
aktív tag
Köszi néztem a videot! Igazából, pont Te
ajánlottad a hozzászólásoknál ebben a videodban. Zenére kellett, túl sokat nem akatam azért szánni rá. Nagyon megérte szerintem.
Ha rákötöm az X-Fi-re a TV-t optikain akkor tudom hallgatni fülhallgatóval. De a laptop adja az áramot az X-Fi -nek és a hang beállítások is a laptopból kezelhetők. A laptop kikapcsolt állapotában is megy a TV hangja fülhallgatón? Majd az USB port nyilván marad áram alatt. -
NYPD
senior tag
Írtam a creativenak, meglepően hamar és korrektül válaszoltak, hogy nincs eldugva egy se a gyárban már, se dead stock, semmi.
Hollandiában van egy gyűjtő, ő eladta volna, de az övé egy zárlatos pcben elhullott. Végül ebayen felbukkant egy, Németországból. 110 euró postával, 5-10 nap és megjön.
-
NYPD
senior tag
Nekem most egy AE-5 van, de valahogy nem az igazi.... Sajnos ebayen lecsúsztam egy Titaniumról, 50 dodó lett a vége, csak mivel licitálni sosem licitáltam ott, így nem tudtam, hogy etikus az automata licitálógép... nyilván az utolsó századmásodpercben buktam is, pedig direkt rávártam, rendesen itt ültem a gép előtt mint a hülye, hogy jé nincs rá licit, akkor a végén dobok egyet.
-
Petyyyyy
addikt
-
Lord Myn
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy mi a beállítási trükkje?
ajánlottad a hozzászólásoknál
Hollandiában van egy gyűjtő, ő eladta volna, de az övé egy zárlatos pcben elhullott. Végül ebayen felbukkant egy, Németországból. 110 euró postával, 5-10 nap és megjön.