- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
A fülesem az még a gamer szekcióban sem ajánlott , de nekem ez jött be. Logitech G430. Kisimpedanciást kerestem hogy minden/régebbi hangkártyám is meghajtsa. Válogattam a drágább darabok között, de nem kellett egyik sem, mondom nem veszek. Aztán véletlen belehallgattam a G430- ba és végre megszólalt a zene. Hát én szeretem ha megütik a cintányért és az rendesen cseng, ahogy a valóságban. A drágábbakon még a dobseprő alja is élettelen. A G430- on az alja is jobban tetszik, finoman megy mélyre és csak akkor ha valóban ott van a mélybasszus. Hátránya - a pánt alsó része műanyag, állkapocsmozgásra ropog, behallatszik, tehát nem ajánlatos nassolni közben , ráadásul sokaknak törött is, úgyhogy vigyázni kell rá.
Dobozok : Solo6C - éjszakai hallgatásra, a nagy rendszerem zavarja a szomszédot (társasház), nappal pedig Kenwood végfok, vintage 4 utas Philips dobozokkal (40 kilósak).
Forrás : szinte minden, mp3, flac, CD, HDAudio, koncertvideok, LP, magnódeckek, TV, ...szóval gyengébb és jobb források is. Stílus : AC/DC- től a Vivaldiig , tehát mindenféle zenét kedvelek.A 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest