- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A fülesem az még a gamer szekcióban sem ajánlott
, de nekem ez jött be. Logitech G430. Kisimpedanciást kerestem hogy minden/régebbi hangkártyám is meghajtsa. Válogattam a drágább darabok között, de nem kellett egyik sem, mondom nem veszek. Aztán véletlen belehallgattam a G430- ba és végre megszólalt a zene. Hát én szeretem ha megütik a cintányért és az rendesen cseng, ahogy a valóságban. A drágábbakon még a dobseprő alja is élettelen. A G430- on az alja is jobban tetszik, finoman megy mélyre és csak akkor ha valóban ott van a mélybasszus. Hátránya - a pánt alsó része műanyag, állkapocsmozgásra ropog, behallatszik, tehát nem ajánlatos nassolni közben
, ráadásul sokaknak törött is, úgyhogy vigyázni kell rá.
Dobozok : Solo6C - éjszakai hallgatásra, a nagy rendszerem zavarja a szomszédot (társasház), nappal pedig Kenwood végfok, vintage 4 utas Philips dobozokkal (40 kilósak).
Forrás : szinte minden, mp3, flac, CD, HDAudio, koncertvideok, LP, magnódeckek, TV, ...szóval gyengébb és jobb források is. Stílus : AC/DC- től a Vivaldiig, tehát mindenféle zenét kedvelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest