Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
senior tag
válasz benvolio #3133 üzenetére
Én csak azért nem értem amit írsz, mert a Sony HT-CT790-esem sima TV adás nézése közben alig használja a mélynyomót.... igazából fülelni kell, hogy mikor szól, szóval tényleg olyan mint a TV hangja, csak pár fokkal azért mégis csak minőségibb. Nem tudom, neked milyen Sondbarral volt ilyen tapasztalatod, de akkor ezek szerint van amelyiken sokkal több mély van alapból .... igazából, ha véletlenül "MOVIE" beállításon hagyom, akkor is alig több a mélyhang TV nézés közben.
-
madgie
titán
válasz benvolio #3133 üzenetére
Ma reggel raktam gyorsan össze a Sony HT-CT790-et, az biztos, hogy furcsa elsőre a JBL 5.1 rendszer után. Nyilván tisztában voltam vele, hogy a több, nagyobb méretű hangdoboz alkotta teret a mesében nem fogja leképezni egy ötcenti vastag soundbar, és igen, a mélyközép és igazából a középtartományok hiányosak is, de hát ezt várható volt. Egyébként az ambience jellegű hangokat (amit 5.1-nél előszeretettel kevernek hátra) nagyon szépen előhozza, a mély nekem bőven elég, még arra leszek kíváncsi, mikor felakasztom végre a falra a tévé elé, hogy nem-e lesz idegesítően "bent szólós" hosszú távon. De hát ez van, az 5.1-nek mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?