- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
benvolio #3133 üzenetére
Én csak azért nem értem amit írsz, mert a Sony HT-CT790-esem sima TV adás nézése közben alig használja a mélynyomót.... igazából fülelni kell, hogy mikor szól, szóval tényleg olyan mint a TV hangja, csak pár fokkal azért mégis csak minőségibb. Nem tudom, neked milyen Sondbarral volt ilyen tapasztalatod, de akkor ezek szerint van amelyiken sokkal több mély van alapból .... igazából, ha véletlenül "MOVIE" beállításon hagyom, akkor is alig több a mélyhang TV nézés közben.
-
madgie
titán
válasz
benvolio #3133 üzenetére
Ma reggel raktam gyorsan össze a Sony HT-CT790-et, az biztos, hogy furcsa elsőre a JBL 5.1 rendszer után. Nyilván tisztában voltam vele, hogy a több, nagyobb méretű hangdoboz alkotta teret a mesében nem fogja leképezni egy ötcenti vastag soundbar, és igen, a mélyközép és igazából a középtartományok hiányosak is, de hát ezt várható volt. Egyébként az ambience jellegű hangokat (amit 5.1-nél előszeretettel kevernek hátra) nagyon szépen előhozza, a mély nekem bőven elég, még arra leszek kíváncsi, mikor felakasztom végre a falra a tévé elé, hogy nem-e lesz idegesítően "bent szólós" hosszú távon. De hát ez van, az 5.1-nek mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest