- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
A SUB-nak csak táp kell. Tényleg nincs helyed sehol? Nem kell a fronton elhelyezni. Sőt...Sok esetben 1 SUB a halg pozi környékén (valahol hátul / oldalt) akár jobb eredményt hoz, vagyis esetedben lehet kisebb hangerőn is megkapod a kívánt mélytartományt, amivel kevésbé zavarod a szomszédokat. Amúgy szekrényre én nem helyezném. Ahogy írták azt a kula gyűjtőt nem lehet kicsit átrendezni és oda préselni valahogy a SUB-ot? (gondolom nem egész nap ott dekkolnak a macskák a frissen szétkulázott homokban). Attól, hogy fal közelében van vagy sem, még nem fog többet hallani ebből a szomszéd. Nincs összefüggés. Amúgy forgathatod is. Gyakorlatilag nincs jelentősége SUB tartomány szempontjából, mivel annak terjedése nem pontszerű, hanem sokkal inkább gömbszerű. Nekem is "oldalra néző" SUB-om van. Kíváncsiságból elfordítottam 90 fokkal és szinte pontosan ugyan azt mértem egy erre alkalmas mikrofonnal és a REW programban. Ezzel neked nem lesz dolgod, ne foglalkozz ezzel csak mint infót írtam. Gyakorlatilag ugyan az volt a frekimenet, ugyan ott volt beszakadás X-Y Hz között.....de ez a fentebb írtak miatt nem is meglepő.
A surround-okat némi kompromisszummal nem lehet elhelyezni fixen, mondjuk kis állványon, vagy valami kis fali konzolon? Az mindig extra élmény, akár hétköznap este, mondjuk egy kis Netflixes sorozatozásnál is.
#19115freemanone:
"Mondjuk én már dual subra tértem át."
Q990 esetén azt hogyan? -
freemanone
addikt
Esetleg a cica WC-k mögött ugyanígy forgatva? Nemtudom mennyire venne el a helyből
Egyébként 90 fokban elforgatva is működik a dolog.
Részemről a bútor mellé rakott sub is kétes, nem egy kómod, szekrény rezonált nekem korábban már.
Mondjuk én már dual subra tértem át.Ha van rá keret, szerintem ne gondlkozz sokáig, a 930 meglepően jó mozit fog csinálni neked a kanapé köré. Minőségi hanganyag mellett nagyot szólnak és elég komoly teret varázsolnak.
#19112Sys85: minden csak felhasználás kérdése.
Teszem hozzá a szomszédok még nem szóltak, egyetlen alkalmat kivéve, amikor megjárattam a szettet egy erőpróbára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest