Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gino20

őstag

válasz Louro #19111 üzenetére

A SUB-nak csak táp kell. Tényleg nincs helyed sehol? Nem kell a fronton elhelyezni. Sőt...Sok esetben 1 SUB a halg pozi környékén (valahol hátul / oldalt) akár jobb eredményt hoz, vagyis esetedben lehet kisebb hangerőn is megkapod a kívánt mélytartományt, amivel kevésbé zavarod a szomszédokat. Amúgy szekrényre én nem helyezném. Ahogy írták azt a kula gyűjtőt nem lehet kicsit átrendezni és oda préselni valahogy a SUB-ot? (gondolom nem egész nap ott dekkolnak a macskák a frissen szétkulázott homokban). Attól, hogy fal közelében van vagy sem, még nem fog többet hallani ebből a szomszéd. Nincs összefüggés. Amúgy forgathatod is. Gyakorlatilag nincs jelentősége SUB tartomány szempontjából, mivel annak terjedése nem pontszerű, hanem sokkal inkább gömbszerű. Nekem is "oldalra néző" SUB-om van. Kíváncsiságból elfordítottam 90 fokkal és szinte pontosan ugyan azt mértem egy erre alkalmas mikrofonnal és a REW programban. Ezzel neked nem lesz dolgod, ne foglalkozz ezzel csak mint infót írtam. Gyakorlatilag ugyan az volt a frekimenet, ugyan ott volt beszakadás X-Y Hz között.....de ez a fentebb írtak miatt nem is meglepő.

A surround-okat némi kompromisszummal nem lehet elhelyezni fixen, mondjuk kis állványon, vagy valami kis fali konzolon? Az mindig extra élmény, akár hétköznap este, mondjuk egy kis Netflixes sorozatozásnál is.

#19115freemanone:
    "Mondjuk én már dual subra tértem át."
    Q990 esetén azt hogyan? :)

• freemanone

addikt

válasz Louro #19111 üzenetére

Esetleg a cica WC-k mögött ugyanígy forgatva? Nemtudom mennyire venne el a helyből
    Egyébként 90 fokban elforgatva is működik a dolog.
    Részemről a bútor mellé rakott sub is kétes, nem egy kómod, szekrény rezonált nekem korábban már.
    Mondjuk én már dual subra tértem át. ;]

Ha van rá keret, szerintem ne gondlkozz sokáig, a 930 meglepően jó mozit fog csinálni neked a kanapé köré. Minőségi hanganyag mellett nagyot szólnak és elég komoly teret varázsolnak.

#19112Sys85: minden csak felhasználás kérdése. :D Teszem hozzá a szomszédok még nem szóltak, egyetlen alkalmat kivéve, amikor megjárattam a szettet egy erőpróbára. :U

Új hozzászólás Aktív témák