Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
szutsg
csendes tag
És mi van a Zalman féle legyező alakú réz bordával? Kicsit borsos az ára, 10-13e Ft bruttó körül van az overclock.hu -tól. Azt még senki nem próbálta? Érdekelne, hogy egy 1800+-os Athlon XP-t mennyi fokra hűt le (nem klinikai körülmények érdekelnek, hanem normális használat).
-
BadGe
aktív tag
AR: Ha még nem érkezik késve az üzenet, akkor én az Enermax tápot nem ajánlom, legalábbis csend szempontjából semmiképpen! Ma kipróbáltam és lekapcsoltam az összes ventillátort, csak a vízhűtés maradt. Hát igen, így csendes. Pedig csak kis fordulatú _elvileg_ csendes ventik vannak a házban, de még ez is számít. Szal a csend az csend, a ventillátornak meg hangja van. És nálam most leginkább az ''everszaksz'' hangoskodik. micsoda pazarlás.
-
[amne]
senior tag
Ha halk proc hűtőt akarsz akkor csak Glacial Tech, 2320-tól kezdve a 2400 Pro-ig.
-
gg
csendes tag
szia,
Most vettem a pcsilent-bol nehany alkatreszt.
Nem volt a legolcsobb, de szerintem megfizetheto.
Cserebe halk lett mindket gepem. vettem egy
halk RadialFin hutot az amd-re, egy-egy
silentdrive-ot a merevlemezekre es nehany
8cm-es Papst ventit (a tapokba).
Ez osszesen kb 35ezer volt afa-val, vammal
es postakoltseggel. Az egyik gepemet nem
lehet hallani, a masik meg kelloen halk lett
a munkahoz.
Udv, -
napos2600
tag
p3-1125 globalwin wbk68
matroxg400 venti
8x8as hazventi
rack venti
barracuda 40Gb
acrop haz
a gep csendes asztal alatt all zaj akkor keletkezik mikor rack-ben vinyo is van (13Gb-s wd) -
Karex
senior tag
7 tápventim van a házba, nesze nektek silence...
-
Krix
őstag
Enermax táp, GlacialTech Diamond 4000 P4 hűtő és a már említett Barracuda IV. Nálam ezek a zajkeltők. Elég csendes, csak egy halk légáramlást lehet hallani.
Aztán jött a R9700. Ennek a ventije kb 2x olyan hangos mint a fentiek együtt. Erre még valami okosat ki kell találnom... -
esteban
senior tag
A barracudabol a 40G-s csak egy lemezes es ez csendesebb mint a nagyobbak - allitolag. Nekem sajna nincs. Ami viszont van: Hercules ATI 8500LE, gyari bordat leszedtem es tettem ra egy regi PI-bordat a mukodesi frekit levettem 200/400-ra, igy nem melegszik es csendes.
itt egy kep:
:) 5400potty a 3D2001SE ben PIII-mal.
Tenyleg mire kell a gep? En direkt epitettem PIII.ra, - jo a procit gyak. ingyert kaptam :) - mert alacsony a hotermelese: most egy Titan D5TB van rajta. A venti elott pedig 50Ohm, igy ca. 1900-at forog. Nem hallani.
Persze a hang fugg a haztol is: vastag fal pl.: chieftec :D ... -
robekri
addikt
''A legújabb Seagate Barracuda ATA merevlemezek alig 20 dB zajt bocsátanak ki, ami már elfogadhatónak számít. Az átlagos emberi fül 25 dB-tõl kezdi el hallani a hangokat, ezért az új meghajtó zajának észrevétele lehetséges, de nehéz.
A mûködési zajszint csökkentésében elsõdleges szerepe van az FDB (Fluid Dynamic Bearing - Folyadék csapágyazású) motoroknak, amelyek csendesebbek a hagyományos golyóscsapágyaknál. A halkabb mûködés mellett az FDB motorok mégegy óriási elõnnyel bírnak. A golyók méretkülönbségébõl, illetve nem tökéletesen gömb alakjából adódóan a legprecízebb golyóscsapágy sem jár tökéletesen pontosan. Ennek következtében az adatok nem pontosan kör alakban kerülnek fel a lemezre. Az olaj-alapú FDB motorok minimálisra csökkentik ezt a hibát, így a sávok közelebb kerülhetnek egymáshoz a lemezen, ami tovább növeli az elérhetõ adatsûrûséget.''
Található a:http://bolt.kronos.hu/kpFullNews.phtml?NEWSX=6194&STATUS=1 címen!
:))
Üdv.:Robe -
-
McJames
senior tag
Imho P4-hez gyári a legjobb, AMD-hez Titan, vagy vmi hasonló nagy átmérőjű, kis fordulatszámú.
-
Turmoil
senior tag
-
ar
tag
Hella,
A leheto legcsendesebb masinkat akarom kihozni, elerheto aron :).
Tapom mar lesz, ENERMAX. Ajanljatok nekem, procihutot, AMD-re, P4-re, csak sima ventillatoros erdekel. Winyat, 7200-es.
Kosz elore is.
Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest