Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
Gomorra: Számomra óriási meglepetés, hogy ilyet összehoztak az olaszok. Nagyon jól összerakott sorozat (1-2 kisebb pontatlanság kivételével), óriási hangulattal és zenével, érdekes perspektívával. Aki nem ismeri, és szereti a nyers gengsztersztorikat, annak nagyon ajánlatos belenézni.
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
petata
őstag
Fargo fináléról valaki vélemény? Nekem tetszett.
-
petata
őstag
válasz jonnyjoker01 #25708 üzenetére
Dettó. Többször is le akartam írni, hogy milyen zseniális, aztán rájöttem, hogy felesleges minden rész után ugyanazt a két szót kiposztolni. Majd ha vége, lehet ömlengeni.
-
petata
őstag
Fargo S02E02: Áááá, nagyon adta, jó lesz ez nagyon.
-
petata
őstag
Fargo S02E01:
Ennyiből nehéz véleményt mondani, de nekem úgy tűnik nem lesz akkora durranás, mint az első szezon volt tavaly.
-
petata
őstag
Pár nap, és elindul a Fargo 2. évada. Nagyon várós.
-
petata
őstag
válasz rétisün #24245 üzenetére
"Alias @AliasSubs 19 órával ezelőtt
A sorozatzáró felirata holnap érkezik,
ha minden a terv szerint megy."Nekem az első pár rész bőven rendben volt a színészi játék és a hangulat miatt, az 5., 6., 7. rész fenomenálisan sikerült szvsz, utána meg a játékidő nagy részét a The Great Red Dragon-sztori kötötte le, ezt a karaktert nem igazán szeretem és számomra Ralph Fiennes amúgy is "kimaxolta" már azt a szerepet, így kicsit szenvedős volt az évad második fele, de a finálé kárpotolt érte, remek lezárást alkottak meg a készítők a sorozatnak.
[ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
Hannibal S03E13: The Wrath of the Lamb iMDb-n még mindig 9,9, ez azért elég szép.
-
petata
őstag
Ez a Hannibal ending zsenialis lett. Mar legalabb otszor megneztem.
-
petata
őstag
Sikerult leadaralni masfel nap alatt a House of Cards 3. evadat, amit fel eve halogatok. Egeszen beindult a masodik felere, johet a 4. szezon.
-
petata
őstag
Csak egy kis infó azoknak, akik hozzám hasonlóan nem tudták, hogy áthelyezték időben a Hannibalt, és már néznék a 7. részt: Csekkoljátok le, már fel van töltve a magocskás oldalra. Remélem ezért nem jár bünti.
[ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
válasz jonnyjoker01 #23071 üzenetére
Sherlock?
-
petata
őstag
Hannibal S03E06:
Az előző részhez (na meg az egész sorozathoz) hasonlóan ismét kiemelkedő. Ne legyen már kasza.
-
petata
őstag
válasz gboszi #22947 üzenetére
En szemely szerint nem ertem, mit kifogasolnak az emberek a nyitoreszben, hangulatban nagyon eros, elkepesztoen muveszi, a tortenet pedig eloetelnek tokeletes. Hogy valaszoljak is: Igen, az 5. resz korulre szvsz mar kezd beindulni az evad. Es igen, az elozetes tervekkel ellentetben gyorsitanak a tempon, illetve azert itt mas a helyzet, mert legjobb tudomasom szerint
.az eredeti tortenetben amint rajonnek Hannibal alcajara, rogton elkapjak (?) [ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
Friss, ropogós: Bride of Hannibal
Jó étvágyat!I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
petata
őstag
Na, Sherlock mindhárom évada pipa. Nálam az első rész volt a legnyerőbb, de lehet a cabbie miatt, mert az még angolabbá teszi a részt, ha lehet ilyet mondani. Azon kívül pedig a 2. évad 1. része tetszett a legjobban talán. Cumberbatch és Freeman végig nagyon jók,
Moriarty pedig hatalmas ellenfél és karakter. 8/10
-
petata
őstag
Most kezdtem bele a Sherlockba, első két rész már le is ment. Jó kis sorozat, van egy atmoszférája, meg annyira angol az egész, bejövős. Bár a második rész színvonala nem ütötte meg az előzőét szvsz, illetve nagyon sok információt kell beletömöríteni ebbe a szűk másfél órába (sorozatnál ironikusan hangozhat ). Bendthatdick Cuminbitch legalább annyi pontot kap tőlem a tízből, mint amennyi nevet kitaláltak neki a neten, elképesztő jól adja Sherlockot, Martin Freeman pedig úgy is hiányzott már, messze még a Fargo második szezonja.
Első rész mondjuk 9/10, a második egy erős 7-es.
[ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
Game of Thrones S03E09:
hátezmiajóistennecsináljátokmárjsjslsldknjsalalpsofksjdhhsjaisofodoqpapspaksehah I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
petata
őstag
Better Call Saul S01E06:
Az eddigi egyik, ha nem a legjobb rész. Jonathan Banks óriásit alakít.
-
petata
őstag
válasz Ragnar95 #20137 üzenetére
Én személy szerint legfeljebb akkor fognék bele (magyar) felirat nélkül, ha ~anyanyelvi szinten beszélném és érteném az angolt. De amúgy sokakra jellemző ez sorozatoknál (meg filmeknél ofc), hogy azért nem nézi "eredetiben" - ha meg is tehetné egyébként -, mert egyszerűen lusta koncentrálni a befogadására, inkább csak el szeretne lazulni egy fárasztó nap után. Példálul egyik haverom perfekt beszéli a nyelvet, az apja brit és közel 10 év ittlét alatt nem tanult meg rendesen magyarul, így félig rá is van kényszerülve a dologra, de a Game of Thronest magyar szinkronnal tolja a srác. Na de ez mennyire off már, jézus.
[ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
Nekem raer, a finom nyelvi megoldasok nagyon meg tudjak dobni az elmenyfaktort, meg akkor is ha ez foleg politikai temak eseten jelenik meg. Addig meg ott van most egy GoT, amire elegge rakaptam es meg bo ket evad hatravan, a TD is bejott masodjara - folytatom -, minden heten lemegy a BCS is, es ez a friss last man se volt rossz. Akinek ennyi nem eleg arra, hogy kielegitse a sorozatok iranti igenyeit amig var a HoCfeliratra, az forduljon dokihoz.
-
petata
őstag
House of Cards S03E02:
Na, ez már igen, alig várom a feliratokat a további részekhez. Újra beindul a show. Kár érte, hogy az ember egy alsóhangon középfokú angoltudással nem mer nekiülni angol felirattal a bonyolult nyelvezet miatt.I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
petata
őstag
Győzzetek meg, hogy a True Detective kihagyhatatlan darab. Úgy elkezdeném, pedig egyszer már belealudtam, annyira lassú volt. Pedig alapvetően semmi bajom a lassú filmekkel/sorozatokkal, a szinkron lenne ennyire gyenge?
-
-
petata
őstag
válasz callmeakos #19002 üzenetére
Tyűamindenit, nem rossz Ha kicsit visszavennének a hentelésből, akkor tökéletes.. márpedig a helyzet adná. Szvsz.
-
petata
őstag
válasz KisTücsök #18967 üzenetére
Én bizakodó vagyok a 2. évaddal kapcsolatban, majd kiugrottam a bőrömből, mikor megtudtam, hogy a Sioux Falls-sztorit fogják megcsinálni. Szvsz abban óriási potenciál van, ha ügyesek, nagyon fincsi kis folytatást össze tudnak majd hozni, ráadásul maga a helyszín is gyönyörű (ha tényleg ott veszik fel..).
Februárban jön a Better Call Saul és a HoC 3. évada, fincsi lesz.
-
petata
őstag
Ilyen lett a Fargo magyar változata
Nem túl meggyőző, nem passzolnak a szinkronhangok, az egésznek nincs meg az a "Fargo-feelingje", amiért szerethető az egész sorozat. Én óriási rajongója vagyok, egyszerű, de tökéletes, és azok a Billy Bob Thornton-féle monológok. Szerintem pont ez veszi majd el azt a pluszt a Fargótól, amiért háromszor végignéztem és minden egyes alkalommal ugyanannyira imádtam. De reméljük a legjobbakat, kíváncsi leszek azért a komplett fordításra, és, hogy a többiek milyen hangokat kaptak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok