- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz Wolverine #1029 üzenetére
imho azt is szépen le lehetett volna kerekíteni, így nagyon felemás módon ért véget. a végét nagyon elkapkodták.
azt személy szerint nem nevezném kerek (és lezárt) történetnek, hogy van 2, egymással versengő csapat, akik meg akarják szerezni az összes tárgyat, illetve van egy gyűjtő, aki eltűnt, és ott vannak a tárgyai. van kb. 200 tárgy, amikből a töredékének tudjuk a tulajdonságait... a kombinációkról nem is beszélve.
-
ladybug
őstag
válasz Wolverine #985 üzenetére
Az Eureka az én ízlésvilágom, a Better of Ted és A TBBT már fura humorral bír, amihez ritkán van idegrendszerem. Ahogy Kedvesem nézte, időnként belekukkantottam. Ennyi elég is volt.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz Wolverine #905 üzenetére
Ok, persze, ez adja meg egy sorozat rejtélyességét, de ez kicsit már sok volt nekem. Bár a Fringe és a Treshold is hasonlók, mégis azok jobban tetszettek. De hát ízlések és pofonok, nem mindenkinek tetszhet ugyanaz ugyanúgy.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Nunder
őstag
válasz Wolverine #870 üzenetére
Office-on ki vagyok akadva. Akárhányszor csak egy kis részletet is elcsíptem Viasaton, bűn rossznak tűnt. Ennek ellenére 9.3-on áll IMDB-n Ha tényleg ilyen jó lehet hogy időben kellett volna elkezdeni. A másik kettőről viszont még nem hallottam, lehet hogy utánuk járok
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
VladimirR
nagyúr
válasz Wolverine #807 üzenetére
"A TSCC kasza is teljesen biztos..."
inkabb kaszaltak volna el a dollhouse-t (ami ha jol rmelik, gyengebben is szerepelt, mint a tscc)jajj, ha mar FOX, meg kasza
The Race: Part 1
The Race: Part 2
The Race: Part 3
The Race: Part 4
The Race: Part 5[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Wolverine #762 üzenetére
Az Earl tényleg ellaposodott, csak megszokásból nézem. Látom Samantha who is bukhat. Azt most akarom majd elkezdeni, de beelőzte a Veronica Mars. Ez utóbbinak tetszett a pilotja.
Megnéztem HIMYM 4x16-ot (Sorry Bro) de ez a rész is most olyan esetlen volt. mintha nem lenne ötletük. Lássuk mi van még. Ja igen! Two and a half men. Ezt is elkezdtem, mert sok jót olvastam róla. Eddig nem rossz, de annyira nem is kiugró. (4 rész után.)
Van még tervem sok-sok. Skins Se03, 24 a negyedik szezontól, Terminator az elejétől + amit nézek már.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
-
adalbert1
veterán
válasz Wolverine #507 üzenetére
A 24 tényleg annyira jó mint mondják?
Mert nálam itt pihen az első 5 évad, de nem akarom elkezdeni, félek hogy egy darabig nem mozdulnék ki a szobából.Esetleg tud valaki valami Shieldhez fogható sorozatot ajánlani? Tehát nem valami koppintás érdekelne, hanem hogy ahhoz hasonlót nyújtson...
Megy a Weeds 4-ik évada is, nézi valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest