Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

válasz DS39 #40767 üzenetére

A Halálosztó szerintem is Dolores lesz, de nem Arnoldot ölte meg, hanem Fordot. Szerintem a Teremtő névvel ráutalt. Már csak azért is, mert Dolores ölte meg az első évad végén Fordot. Akkor még Arnold élt és ugye innen folytatódott a 2. évad.

Más:

Marvel's Cloak & Dagger S01E01-E02. Sajnos ez sem eddig olyan szuprhősös sorozatnak indul, amit én szeretnék - végre egyszer lehetne már valami jobb :D . Pl. egy Bosszúállókat sorozatban...nyam nyam nyam :D -, viszont ennek ellenére az első két rész tetszett. Picit a Runaways-t juttatta eszembe, de meg nem tudom mondani miért :) . Minden esetre figyelemmel fogom követni, mert hát szuperképességekkel megáldott emberek vannak benne :D .

Supergirl S03E21. imdb-n 7 csillagot kapott a rész, de még ez is sok érte. Nehezen tudtam eldönteni, hogy most brazil szappanoperát nézek, vagy egy Supergirl részt. Még ennyi sírás-rívást, könnyes szirupos izét....3 évadnyi könny volt csak ebben a részben. Komolyan mondom, ez a rész most fájdalom volt. Akció meg vagy 5 perc volt benne. Még két rész van az évadból, de már Melissa cukisága sem nagyon kezdi megmenteni nálam az évadot. Pedig milyen jó komoran indult.

[ Szerkesztve ]

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés