Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
A Halálosztó szerintem is Dolores lesz, de nem Arnoldot ölte meg, hanem Fordot. Szerintem a Teremtő névvel ráutalt. Már csak azért is, mert Dolores ölte meg az első évad végén Fordot. Akkor még Arnold élt és ugye innen folytatódott a 2. évad. Más:
Marvel's Cloak & Dagger S01E01-E02.
Minden esetre figyelemmel fogom követni, mert hát szuperképességekkel megáldott emberek vannak benne .Sajnos ez sem eddig olyan szuprhősös sorozatnak indul, amit én szeretnék - végre egyszer lehetne már valami jobb . Pl. egy Bosszúállókat sorozatban...nyam nyam nyam -, viszont ennek ellenére az első két rész tetszett. Picit a Runaways-t juttatta eszembe, de meg nem tudom mondani miért . Supergirl S03E21. imdb-n 7 csillagot kapott a rész, de még ez is sok érte.
Nehezen tudtam eldönteni, hogy most brazil szappanoperát nézek, vagy egy Supergirl részt. Még ennyi sírás-rívást, könnyes szirupos izét....3 évadnyi könny volt csak ebben a részben. Komolyan mondom, ez a rész most fájdalom volt. Akció meg vagy 5 perc volt benne. Még két rész van az évadból, de már Melissa cukisága sem nagyon kezdi megmenteni nálam az évadot. Pedig milyen jó komoran indult. [ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest