Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
S e t h #82367 üzenetére
A gyalázkodással?
Manapság (mióta internet van és a sok boldog lokál tahó megtalálja egymást, nemlokál szintre fejlesztve a kiskocsmai tahóságot) mindenkit gyaláznak. Ha az alany nem foglalkozik ezzel, még reklámértéke is van. Ha foglalkozik, könnyen beleroppan. Szerintem ügyes lány, túléli.Nb.: szégyen a világ, minden téren.
-
-
Tasunkó
őstag
válasz
kisharsany #82376 üzenetére
Nekem ez a női sors ez változott a sorozat folyamán, szóval nem ugyanabban a pozícióban tartózkodó szenvedő alany volt, hanem mindig más aspektusát emelte be, és inkább az erősödésükkel a férfiak váltak nekik kiszolgáltatottá, ezeknek a viszonyoknak a fajtáiról nagyon határozott elképzelése volt a filmnek, és jól is tárgyalta. Amúgy igen olyakká váltak később mintha levelt léptek volna egy akció rpg-ben, és már ahol az elején még minden kis szörny elpáholt, és lopakodni kellett, ott már ráérősen sétálgatni lehet. Ez már amikor az egyik rész majdhogynem éjjel sétáló szolgálólányok videóklippel kezdődött, az már kicsit fájt, de biztos majd az Emmy díjátadón gondolták hogy jól fog mutatni. Nagy plusz azért hogy nem engedték rá azt a stábot, akik a LouS főszerepelő csajt marketingelték, az ebben a környezetben olyan lett volna mint a Smith ügynök a Mátrix végén.
Egyébként hogy mit művelt a Last Of Us branddel ez a Neil Druckmann, még lehet hogy a Sony is vakarózni fog a végén, ha ezt 4 sorozatig művelheti hollywoodban. -
kisharsany
aktív tag
válasz
Major Lion #82364 üzenetére
Nekem az a kedvencem, hogy az első évadokban esélytelen volt kiszökni a házból, mindenfelé őrség és akit elkaptak az lógott a falon.
Most meg úgy közlekednek át a határon meg az utcán, egyik házból be másikból ki, mintha a sarki kocsmába mennének.
Full komolytalanná vált az egész, logikátlan cselekmények, sok-sok részen át belénk sulykolt kiszolgáltatott női sorsok... amit már az első évadokban mindenki felfogott.
Remélem ez az évad az utolsó, mert nincs sok kedvem tovább nézni, de ha már ennyi évadot megnéztem, félbehagyni sem akarom. -
paatrick
őstag
válasz
Rigormortiis #82372 üzenetére
Miért? Előtte is mellékszereplő volt csak, utána is az maradt. Ragyogásban is Jack Nicholson vitte a filmet.
-
Ijk
nagyúr
Andor S02
Amilyen szarul indult számomra, szinte elengedve az egészet az első 3 szettből, úgy fordult az egész 180 fokot, zseniális lett. Végre egy SW produktum Disney-től ami nem egy vállalati brainstormingon képződött, nem egy kontent, hanem amibe belefektettek energiát, szellemi tőkét. Továbbra is szeretnék minőségi, de kevésbé komplex nagyvászonra készült SW-t, de ebből a minőségből bárcsak még sok-sok sorozatot készítenének. -
válasz
Major Lion #82370 üzenetére
Naaaaaa....
-
Tasunkó
őstag
Az első két évad kihagyhatatlan, csak ott van hogy nem mindenkit szólít meg és az meg azt mondja majd, mi ez. Illetve aztán utána sem válik nézhetetlenné, a harmadik még mindig jó, aztán húzni kezdik ,de mindig kíváncsi voltam mi lesz tovább, szóval nem romlik el annyira, csak már nem az mint az első évadokban.
-
Lajmund
őstag
-
Major Lion
senior tag
válasz
Tasunkó #82360 üzenetére
szo szerint senki nem volt a repteren, hiszen mindenfele ellenorzes nelkul behajtottak June-nal az anyosulesen utana meg ott allt a hangar elott es nezte ahogy felszall a gep, szoval ja az egesz arra ment ki hogy lassa Nick-et aki elarulta es sirjon.. Serena ertheto lett volna ha ket resszel ezelott vagyunk, de itt mar elmenekult megint mert az uj ferje is csak egy rabszolgatarto akitol elfutott…
Na mindegy, szamomra csalodas, mar nem erzem azt amit az elso egy ket evadnal… -
-
k-adi
nagyúr
Most látom a kommenteket erről a The handmaid’s tale sorozatról imdb-n is jó pontos..
valóban megéri megnézni? vagy csak felpontozták? rotten % érdekes
-
coco2
őstag
Sziasztok! Van egy magyar sorozat Hunyadi névvel. Meg lehet azt találni valami e-médiatárban, mint a sokmagos?
-
Tasunkó
őstag
válasz
Major Lion #82357 üzenetére
S
Még egy évadra már én is kifogynék a türelemből, szerintem a 4. 5.-et kellett volna összevonni és a felét kidobni, akkor legalább valami tempó maradt volna, most ebben a 6.-ban legalább van esemény, viszont az akció meg a gyöngéje volt a storynak mindig, erre azért lehetett számítani hogyha valahol nem lehet megkerülni, az némileg bugyuta lesz. Meg részben a vizuális stílussal vettek meg, jó nézni ezt a neo18. századot, első osztályúak a jelenetbeállítások, a fény/sötét, színek vagy a hiányunk, lenyűgöző.erena érthető, végre sikerült volna a nagy álma, befolyásos nőként térhet vissza, férj aki imádja, kb. az az eset amikor hinni akarta annyira erősen, hogy nem vette észre a nyilvánvalót. A bombát felvinni, ott azért akárki nem léphetett a repülőre, vagy nekik jobb átjárásuk volt mindenhová. Számítottam rá, hogy Lawrence-nek meg kell halnia, mert az ilyekkel egy forradalom után egyébként sem tudnak mit kezdeni, aki látszatra részese volt a rendszernek, egyébként meg a háttérből felszámolja, azokkal általában csúful elbánnak. És így varrja el a szálakat, messze nem tökéletes. Igen ez a June mindenhol, meg pláne hogy ő vezesse az autót Gileádban, már épületes baromság volt. Végül kiderült hogy azt a célt szolgálta, hogy lássa Nicket a repülőre lépni, ami ilyen kurva szar helyzet, és a cél szentesíti az eszközt, de ezek a dolgok kissé meghaladták az író képességeit szerintem, hogy mindenképp June-t akarta teleportálni minden szituációba, úgy oldottam meg, hogy mostanra már immunis lettem a látványára, és nem teszek fel kérdéseket. -
k-adi
nagyúr
Dope Thief (2025)
Hát ez jó nagy 0 volt. Pedig a trailer alapján lett volna benne potenciál. Oh, well..
Nem is értem, hogy tud 7.1 ponton állni imdb-n. Valószínűleg sose fogok rájönni a z ottani pontozási rendszerre... de ez nem éri meg. Nagyon nem. Egyszerűen béna benne szinte mindenki, a történet sem egy nagy eresztés és a megvalósítás is kínkeserves... és persze itt is az van, hogy jó pár részt de legalább kettőt simán ki lehetne törölni és semmi nem változna az évad szempontjából.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Tasunkó #82351 üzenetére
Azzal semmi gondom hogy nokrol szol, meg noi gondok stb, de ebben az evadban mar baratnom is fogta a fejet annyira eroltetett volt minden tette, mindig o akart lenni aki visszamegy, aki megment valakit, aki odaszol.
9. reszvegen is, minek kellett neki a repterre menni, de most komolyan, hogy valaki felismerje, hogy ott kellhen bujkalnia az auto mogott? Mar azt se ertettem hogy a parancsokot miert kuldik, kuldhettek volna barkit, semmi ertelme nem volt neki mennie, mert mindenki mas elott akartak felosonni... aztan persze pont ugy alakult hogy beszopta es fel kellett szallnia... A szerencsetlen Serena-t is hanyszor atbasztak mar es meg igy is ott gondolkodik, orlodik a vegen hogy feladja e az ujdonsult tomegyilkos fasz ferjet akitol par oraja lepett le. De vegul is ja, noknek nokrol, lathattuk hogy szerintuk is mindig irracionalisan viselkednek -
Az Andor minden idők legjobb Star Wars-sorozata, de valószínűleg nem készül több ilyen
(Nem tudom, hogy mennyire spoileres. Viszont vannak benne nézettségi adatok, meg költségvetés, ha valakit érdekel az ilyesmi.) -
válasz
Juhaszatti #82341 üzenetére
T. Moderatura!
Vagy hagyjátok bent a #82338 vagy szedjétek ki a rá adott válaszokat is, mert ez a mostani helyzet igencsak zavaró! -
-
Murderbot S01E01-E02
Ez megint telitalálatnak tűnik az AppleTV részéről. Az Avenue 5-ra és a Space Force-ra emlékeztet csak szerintem érdekesebb és viccesebb egyelőre. -
Tasunkó
őstag
válasz
Major Lion #82347 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, így a végére az utolsó sorozat újra izgalmassá vált. Ez a
. Azért lehet így mert ezt nő írta, és női szempontból érdekes dolgok foglalkoztatják. Ugyanakkor nő létére szerinem nagyon jól kitalálta a nagy képet is, és úgy tudja tálalni a nők problémáit hogy az végig érthető és logikus. Zavart egy ideig az is hogy túl sokat mutatják Elisabeth Moss-t, és már a retinámba égett a fintorgó arca. Azt sejtettem mögötte, hogy mivel ő is rendezte a filmet, magát tolta középpontba, de ez tipikus a női történetekre hogy egy szereplőnő érzéseire fókuszálnak, az sejtésem hogy féligmeddig kényszerből is kellett megoldania így.June középpontba tolása már a 4. sorozatnál legkésőbb bekövetkezett . De nő létére az aki megírta és a film is nagyon jól megoldott, jól látja az embereket, jók a dilemmáik amikkel szembesülnek, a kompromisszumok, amiket meg kell tenniük, jó kérdéseket vet fel, asszem ez az első nő által írt és nőkkel szerepeltetett történet, ami igazán elszórakoztatott, meg amit meg is néztem ha Flashdance-t nem számoljuk.Az amikor kihallgatta Nick árulását, elrejtőzve, az valami brutál megkomponált szálösszefutás és jelenet volt -
Major Lion
senior tag
The handmaid’s tale s
Szolgalolanyok vergodese, nem volt ebben mar semmi ero, fantazia, kinos volt nezni ahogy az irok mindenaron a kozeppontba akartak rakni June-t, total logikatlan dontesek aran is…
-
Tasunkó
őstag
válasz
thomeef #82340 üzenetére
Szerintem itt a probléma az, hogy a Star Wars komplett világa, az a rojtok a jedik csuháján. Csak épp a jedik és az egész erő mítosz előzményeit rendre elbliccelték, megúszták a hemoretardinokkal, meg a Skywalker családdal, nem találtak ki semmit, ami várható lett volna, amihez lehet aztán kötni következő filmeket, vagy sorozatokat. Így aztán jobb híjján marad az, hogy a lényeg elmarad, vagy csak így jelzésértékűen megjelenik egy olyan szál, mint a Rogue One-ban a Yip Man, és néhány jelenettel elprimadonnázta magának az egész filmet. Mert egyébként a Mikkelsen történetszála, az a ShopStop egyik párbeszédéből volt, ahol azon agyaltak hogy vajon mi történt a Halálcsillag karbantartóival. Ki kellett volna találni valami olyat mint a Trónok harcában az egy ember, csak ehhez nem volt bennük tehetség.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Nem azon múlik hogy Skywalker vagy nem, ott van például a Mando S2.E8, ahol
meglett férfiak is bőgnek, annyira jól van megcsinálva.Luke megjelenésekor -
TomDeNemm
csendes tag
-
Juhaszatti
addikt
válasz
TomDeNemm #82338 üzenetére
"A SW mindig is Anakin-ról és Luke-ról fog szólni"
Ez a fő probléma. Ettől kellene végre elszakadni.
Ott az a hatalmas világ, erre egy családi drámát csinálunk belőle?
Nagyon sok, nagyon különböző történet elfér abban a világban, és remekül beleillik ebbe az Andor is, vagy éppen a Mandalorian.
Majd James Mangold SW projektjére leszek kíváncsi legközelebb, ami tovább színesítheti a dolgot, az első jedi történetével. Szerencsére szintén a Skywalkerektől távol. -
thomeef
őstag
válasz
TomDeNemm #82338 üzenetére
Ekkora butaságot, már ne is haragudj.
Pont az az ereje az Andornak hogy végre elengedi a halálra csépelt Skywalker famíliát meg a Jediket, a Star Wars világ 2 legnagyobb visszatartó erejét. Kilép a sablonos, "i have a bad feelin about this" kalandvígjáték titulusból. Annyi elmesélhető történet van ebben a világ, hogy konkrétan végtelen non-skywalker tartalmat lehetne belőle gyártani. Most kaptunk egyet, méghozzá eszméletlen minőségben, ami a rogue one-al karöltve felmosta az egész franchise-al a padlót. Kár hogy veszteséges, így sanszos hogy nem gyakran fog ez megismétlődni.
#82337 gyuromoj: Már azelőtt hányinger kerülget az Max/Hbo tartalmaktól mielőtt megnyitom
-
gyuromoj
veterán
-
Tasunkó
őstag
válasz
-FreaK- #82329 üzenetére
Ip Man az a Rogue One egyetlen, igazán jedi figurája, amiért nagyot ment az egész Star Wars mítosz anno. Mármint a jedik és a különleges képességeik volt az ütőkártya, ami az effekteken felül nyújtott, és megkülönböztette a tucat sci-fi baromságoktól. Ott a szamurájt importálták a japánoktól, a mindent átvágó katanát, és az azoknál jelenlévő hit , vagy vallási/filozófiai jelleg csinált a középkori lovagból jedi-t. Érthető hogy az Rogue One-nál meg a Zatocihi-t a vak masszőr-t emelték be, merthogy ettől a metafizikai jellegétől kasztrálta ki az újkeletű 3 rész, ahol mikrohemoglobinok vagy mik csinálják vérből a jedi-t, és próbálták a vak harcossal újra valahogy kitámogatni a kiszipolyozott mítoszt, egy utolsó csatára. Ebből nyilván jött az ötlet, hogy akkor legyen másik ázsiai izé bele, valami, mert eddig ha ázsiai volt az mindig bevált. Meg a kínai piac is lehet befigyel majd.
-
-
gyuromoj
veterán
-
totron
addikt
válasz
lezso6 #82320 üzenetére
Kell a külső kontroll. Mutass egy embert, aki jól tud dönteni, ha nagy a rendelkezésre állás ott van előtte az egész évad.
#82316radi8tor, ez egy létező jelenség, de csak azon tartományon belül ahol az elmegy/szeretett sorozatok vannak. Ha valamitől egyértelműen és mindig kiver a frász, ott nincs miben bízni, nincs mit variálni.
#82327S e t h, inkább a komolyabb hangvételű sci-fi vonal felé orientálódom.
Azaz? -
-FreaK-
veterán
Andor S02 után egyébként megnéztem a Rogue One-t (igaz három részletben), az már koránt sem volt annyira ütős.. a film formátum sem tett jót neki, túlságosan össze van "nyomva". Az lett volna az igazi, ha az Andor további évadjai lett volna a történet.
A párbeszédek és a történet kidolgozása sem tetszett túlságosan, illetve a vak harcost egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért kellett, annyira
butamese minden jelenete. Pedig IP Man-t bírom, de ez nagyon erőltetett volt. Gondolom szokásos woke, kellett egy ázsiai színész meg tematika (kungfu az SW-be..). -
-
S e t h
nagyúr
válasz
thomeef #82321 üzenetére
Számomra a Star Wars halott és ezen nem változtat, ha valami még Star Warsnak is akar látszani, de nem az.
Csak kifejezetten azért nem tudom erőltetni, mert fanja voltam a szériának, de mára közömbössé váltam iránta és ezek nem segített Diego Luna sem a Narcosból, sőt.
Van egy lenyomata bennem a jó és a rossz küzdelmének, bár ezerszer is elcsépeltté tették, viszont ebben az űr fantasyben a komolykodás már nem szórakoztat.
Mivel a széria bemutatta számunkra az ultimate gonoszt és ennek ellenpólusát, így némileg ingerszegénynek érzem a mindennapokat prezentáló meséket, inkább a komolyabb hangvételű sci-fi vonal felé orientálódom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Kergeboci #82325 üzenetére
Amúgy az is érdekessége a sorozatnak, hogy több színházi színészt alkalmaztak. Pl a főszereplő jobbkezének ez az első alakítása (2022-es Andor) mióta elhagyta a színművészetit.
-
Gyűlölöm! Minden részletében, legyen az hangulat, színészi játék, világ építés, forgatókönyv, párbeszédek, apróbb utalások, a karakterek között egy egy apró rezdülés, egy elvetett szó, mind mind megmutatja, milyen kibaszott jó is lehetne a Star Wars napjainkban, ha hagynánk hogy olyanok végezzék a dolgukat, akikben a pénz iránti szeretet és elfogadom, némi rajongói érzések mellett, tehetség és odaadás is szorul. Akikben még van ötlet, kreatív szabadság, melyből nem csak egy mekkis gyorskajára futja (de abból aztán tucatszámra). Gyűlölöm mert megmutatja, milyen is lehetne.
(a rage mellett meg természetesen imádom a vele eltöltött majd minden percem, minden hibája ellenére is) -
WayneGace
őstag
-
Mobland eheti: Hú de baró volt, főleg a vége felé!
-
-
válasz
radi8tor #82313 üzenetére
Ezt sokan mondják, de valójában tök szubjektív, hogy kinek melyik módszer az ideális. Nekem pl mindegy, bár nyilván jobb, ha megvan az összes rész, mert akkor nem kell várni, azaz én döntöm el, hogy mikor nézem.
Elvileg a heti egy rész azért lenne jobb, mert így van leülepedni, meg nem unsz rá. Viszont a binge watching előnye meg az, hogy jobban emlékszel mi volt az előző részben, hisz konkrétan most láttad, jobban össze tudod kötni a sztorit. Mindkettőnek van előnye, hátránya; de leginkább egyénfüggő, hogy melyik a jobb.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
S e t h #82305 üzenetére
Egy icipicit csalódás lesz. Az sem rossz, de érezhetően közelebb van a Dallas szinthez.
Last of us: nem tudom a játék is ilyen beteg woke indoktrináció mint a sori, de ez már kezdi újra elérni ez s01e03 mélységeit. Nem volt elég egyszer, már másodszorra kell megnézni azt a jelenetet ahogy a normalitást képviselő fickót durván megalázzák. Repetitio est mater studiorum...
-
válasz
antikomcsi #82314 üzenetére
Nem szeretjük itt azokat akik nem szeretik az Andort.
#82318 nincs olyan, hogy "normalitás" mert az mindenkinek mást jelent.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
S e t h #82315 üzenetére
Én csak arra próbáltam utalni - amit magamnál is észre vettem hogy sokat számít az élmény szempontjából milyen hangulatban nézem a sorozatot. Ha hetente 1 rész jön, azzal azért kevesebb esély van rá, hogy minden résznek ugyanúgy ülsz neki.
Persze ez csak az én szubjektív véleményem a dologról, mert volt hogy valamit újra néztem és teljesen máshogy jött át. -
S e t h
nagyúr
válasz
radi8tor #82313 üzenetére
Két különböző dologról beszéltek.
Leírta mit gondol az Andorról, te meg attól teszed függővé az ízlésbeli differenciát, hogy sorozat hetente vagy egyben jön ki.Ha valami nem tetszik, nem fog változni a véleményem attól, hogy hetente egyszer ülök neki, vagy egyben letudom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #82312 üzenetére
Ezt már párszor kiveséztük. Teljesen más úgy nézni egy sorozatot ahogyan kijönnek a részek hetente és más egyben ledarálni az egészet.
Netflixes sorozatoknál játszik a darálás, de vannak olyan sorozatok ahol ülepednie kell a történetnek. -
grizlisandor
veterán
TLoU s2 aktuális rész.
Már értem miért öntötte el az FB-t a Ellie
memék.Buzz Lightyear
Az évadzárónak nagyot kell mennie, ha már "elpocsékolták" ezt a részt. -
k-adi
nagyúr
válasz
Farkassacred #82309 üzenetére
ááhh.. inkább ne is firtassuk mélyebben
-
k-adi
nagyúr
válasz
Farkassacred #82303 üzenetére
Én azért még reménykedem abban a Hp sorozatban, azt elrontani letöltendő lenne már nem
Hát ha a Trónok Harca finálé után nem volt, akkor kár reménykedni
-
válasz
markknight #82302 üzenetére
Azért szerintem elég meredek úgy temetni a Harry Potter sorozatot, hogy még egy teaser se volt belőle.
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #82302 üzenetére
Én azért még reménykedem abban a Hp sorozatban, azt elrontani letöltendő lenne már nem?
A batman sorozatot néztétek? (nem idei) Állítólag bitang jó lett. Én még csak a második résznél járok, de tényleg érezni valami hangulatos vibot.
Meg az Arcane ment le még a múlt héten. Lazán a top 1 nem japán animációs sorozat. Egy hatalmas érzelmi bomba hihetetlen jó zenékkel és a csodálatos grafikával. -
markknight
veterán
válasz
Farkassacred #82301 üzenetére
Majd megy a süllyesztőbe a Harry Potter sorozattal együtt, aztán megint sírhat a Warner, hogy jaj de rossz évük volt. Ennek a Supermannek se jósolok sok jót, egy katasztrófa az egész cég. De én vagyok a hülye, hogy előfizetek nekik. Bezzeg gyerekkoromba.. (régen ez is jobb vót) Megláttad a VHS elején, hogy Warner vagy a TV-ben, hogy HBO és már tudtad, hogy véged. Most meg.. Mondjuk most is, csak nem úgy
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #82293 üzenetére
Széttrollkodták az egész sorozatot.
Pitterix
Zsánerem a skandináv krimi, főleg ha még jóféle is.Kíváncsi leszek rá, köszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robogó, kismotor
- Androidos fejegységek
- Programozás topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Update 05.23 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest