Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Aktív témák
-
dnacrew
tag
22 vagyok és idén voltam sorozáson. Meséltek fűt fát, hogyha megvan a 2kezed/lábad akkor katona leszel. Na mondom ezt megnézem magamnak. Fapofa fel, pszi teszt megír. Behívnak a pszihológus nőhöz, ott meg meséltem egy akkorát hogy orvosi vizsgálaton meg se néztek, azonnal küldtek a pszihológiára szakvéleményezésre. Ejött a nap, bementem, előszöt azt hittem ez is egy ilyen jó poén lesz. Erre elém raktak egy 580(!) kérdéses tesztet. Hát majdnem 2 óra volt mire végig értem és cseles volt mert volt benne visszakérdezés. Ugyanazt min.2 szer megkérdezték, csak ugye én szemfüles voltam. :DDD
Az eredmény ''E''. Visszaviszem a papírt és a parancsnok aki ott volt, tök kedvesen lassan és érthetően megkérdezte hogy tudom mit jelent ez, hogy nem lehetek katona meg, hogy egyetértek e. Örültem, aláírtam és az életben nem leszek sorkatona.
Nekem ez tök megfelelt ez a megoldás, ingyen volt és két délelőttömbe került mindössze.
Aktív témák
Hirdetés
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Kuponkunyeráló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hardcore café
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest