- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
Aktív témák
-
dnacrew
tag
22 vagyok és idén voltam sorozáson. Meséltek fűt fát, hogyha megvan a 2kezed/lábad akkor katona leszel. Na mondom ezt megnézem magamnak. Fapofa fel, pszi teszt megír. Behívnak a pszihológus nőhöz, ott meg meséltem egy akkorát hogy orvosi vizsgálaton meg se néztek, azonnal küldtek a pszihológiára szakvéleményezésre. Ejött a nap, bementem, előszöt azt hittem ez is egy ilyen jó poén lesz. Erre elém raktak egy 580(!) kérdéses tesztet. Hát majdnem 2 óra volt mire végig értem és cseles volt mert volt benne visszakérdezés. Ugyanazt min.2 szer megkérdezték, csak ugye én szemfüles voltam. :DDD
Az eredmény ''E''. Visszaviszem a papírt és a parancsnok aki ott volt, tök kedvesen lassan és érthetően megkérdezte hogy tudom mit jelent ez, hogy nem lehetek katona meg, hogy egyetértek e. Örültem, aláírtam és az életben nem leszek sorkatona.
Nekem ez tök megfelelt ez a megoldás, ingyen volt és két délelőttömbe került mindössze.
Aktív témák
- Eladó! Vector 16 IA 5070 Ti, Ultra9 275HX, 32GB 2029.03 ig garanciás
- Crash Bandicoot 4 It's About Time
- Samsung Z Fold 4 256/12 Silver eladó
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest