- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adster
tag
válasz
Jhonny06 #8672 üzenetére
Ne is mondd, én inkább azon ájultam el, hogy végre egy normális webshopja van a Mikkellernek. Utána jött még egy ámulat, mert szállítanak Magyarországra is.
Próbaképpen beraktam 5 darab 0,33-as sört a kosárba, hogy kikalkulálja a rendszer, mennyiért... 40 € lett az eredmény...
Ha viszont ugyanilyen mennyiség, tehát 5 üveg közé már 0,5 litereset is raktam, 63 €-ra jött ki...
Ez nem lehet igaz... Az biztos, hogy elképesztő söröket szereznek be, de egyrészt azokat sem adják olcsón, erre meg még ráraknak egy 5.489.650 forintba kerülő szállítást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest