- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
F-ECT$ #26489 üzenetére
Hasonlóképp látom. Nekem sokáig ellenszenves volt (talán a szőkére festett haja miatt), de a tudását nem kérdőjeleztem meg. Szerintem szépen belenőtt ebbe a szerepbe, az pedig, hogy történész (elnézést kérek a bölcsészektől), rendszeresen előjön, amikor kontextusba kerül egy sör vagy főzde. Nekem ez baromi szimpatikus. Jó fejek a Coldhop-os srácok is (más ilyen csatornát nem ismerek), de az néha kellemetlenül amatőr. Az első "kraftom" óta sokfélét ittam, főztem is párat (emlékszem, a 2010-es évek elején amikor tört fel az ipa, minden újonnan betérőnek el lett mesélve az "Indiában állomásozó brit katonáknak főzött erősebb, komlósabb sör" mese, ami persze azóta már alakult :-) ) de nem mondanám magam szakértőnek, sőt. Winkler szerintem eléggé képben van, mondjuk az MK videókat nem nézem, de ahogy én látom, jól csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Baldur's Gate 3
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest