- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kökény #19894 üzenetére
Gondolom nem BP-en vagy.
Vagy nekem volt szerencsém. 19.én este rendeltem, mára itt van a csomag (már tegnap a glsnél volt). Közötte volt egy hétvége, szóval a 3 munkanapon belüli kiszállítás nálam megállta a helyétés mivel 2 hét után végre nem vagyok supporton, és a munkanapot is sikerült lezárnom.. végre ihatok
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kökény #19894 üzenetére
mondjuk ez mar az a szint amiben benne van, hogy par kozuluk kifejezetten jo lesz.
par hete probaltam az Omnipollo / Stigbergets Phantasticajat es nagyon jo volt. 4.25on ugy all most, hogy svedeknel wide release volt (10+ezer doboz), es ilyenkor hype sorok kivetel nelkul legalabb 0,1-0,2ot rontanak az ertekelesukon ahogy eljut a sor egy szelesebb publikumhoz. tehat nincs exkluzivitas faktor, nincs csapos ajanlotta, nem a fozomester tolti ki es az ember otthon, nyugalomban, kontrollalt kornyezetben fogyasztja es adott esetben nem az o stilusa.
-
kökény
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest