- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dilikutya #18735 üzenetére
nekem a tavalyi sved "harom honap 30 fokban" idoszakban volt egy pillanat, amikor perverz vagyat ereztem a 3.5os Staropramen es Heineken irant. teljesen jok voltak. mondom ezt ugy, hogy anno ittam behutetlen
esti osszejovetelre / grillre az a szabaly, hogy max egy uveg irdatlan sort kostolunk egy este. egy idoben probalkoztunk DIPA / IIPA vonallal grillezni (Omnipollo Nebuchadnezzar / Brewdog Jackhammer foleg), de az sok. mondjuk nekem pl az mukodik, hogy viszek egy uveg imperial stoutot amig kesz a kaja, aztan utana elvagyok a brewdog dead pony club / mikkeller weird weather 0.0%al.
kökény: mondjuk amilyen ipakat iszol mostanaban nem csodalom, hogy figyelni kell rajuk
. jo cuccok.
-
kökény
aktív tag
válasz
Dilikutya #18735 üzenetére
Ja, ez nálunk is így működik, szomszédnak szólok,h van 1-2 különlegesebb söröm, nosza kóstoljuk végig,de akkor nincs láger közben, csak a kóstolásra figyelünk.Amikor meg bográcsozás, grillezés, nálunk is a cseh/német láger csúszik korsószámra. Ha pedig stoutot kóstolunk na abból csak 1 üveggel és mostanában háromfelé osztjuk, vazz ők imádják Omnipollo Lorelei és a Brewdog heavens Hilljétől el voltak alélva, így már kapiskálom, hogy miért is van ennek a kategóriának ekkora népszerűsége.
Visszatérve még a pale ale-ra: igazából semmire sem jó, mert ha csak rákoncentrálok, akkor mindig oda lyukadok ki, hogy tök átlagos, mi értelme ennek a kategóriának, ha meg ivósörként tekintek rá, akkor meg inkább lágerek, mert ahhoz még az egyszerűbb PA-k is drágák és nem adnak annyi plussz élvezeti élményt, ami miatt lecserélném rá a lágereket, szigorú szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest