Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #548 üzenetére
Kiváló minőségű képek.
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #546 üzenetére
Hajrá. Jó szórakozást
-
No nézzük..
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #544 üzenetére
Van 1-2 érdekes készülék, de azért messze vagyunk már attól a színes felhozataltól mint az Android első 4-5 évében. Kicsit hiányoznak azok az idők ilyen téren. Még volt azelőtt egy időszaka a WinMo-nak meg az Symbian-nak amikor voltak elég extrém megoldások. De ezzel a Sony-val most rendben leszek pár évig.
-
Amilyen szép/extrém kinézetű telefonok vannak mostanság, én sem teszek egyikre sem tokot, csak ha tényleg olyan helyre indulok el, ahol nem tudok rá annyira figyelni.
Na meg a legnagyobb félelmem mindig az, hogy bekerül a tokba egy kis porszem és szét karcolja a keretet, ezért mindig mosom a tokot mielőtt felteszem.
És igen, megkapta a pro-I oldalait, ami nagyon jó, és még a hátlap is kapott barázdákat, kíváncsi vagyok milyen élőben. -
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #542 üzenetére
Megmondom őszintén annyira bejött ez a textúrázott hátlap meg a keret, hogy még tokokat sem néztem erre a telefonra. Szinte tapad a tenyerembe ami rohadt jó érzés a sok csúszós eszköz után.
-
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #540 üzenetére
A kialakítás miatt talán nem éri sok behatás a kamerákat. Az 1 III-amon makulátlan az üveg pedig azon telibe üveg van.
-
-
-
leslien
nagyúr
Vodánál elmentek otthonról....
646k előfizetéssel?! [link] -
edward2
addikt
válasz
Elit3Zotya #529 üzenetére
1 IV mennyire melegedett? Valóban ennyire komoly probléma?
-
Bwin87
tag
Alin láttam hogy lehet venni hozzá a kamerához is üvegfóliát,az mennyire befolyásolja a képminőséget?
-
Xaels
félisten
válasz
Nem sűrűn használom a zoomot, a 2x-est is csak a makró szerű mód miatt szoktam, de a nagyobb zoom esetén már jobban, könnyebben bemozdul vagy legalábbis nehezebben tartom fixen ott ahol szeretném. Ezt leszámítva amúgy imádom ezt a telefont, zseniális a hátlap, a kijelző is végre a napon is jól használható és az üzemidő is pont megfelelő, általában kényelmesen kibírja a nap végéig.
-
válasz
Le megy majd annak is az ár mint a többinek, vagy használtan egy új állapotút.
-
Jelenleg nekem is Magic5 pro van, azért ez eléggé rendben van minden tekintetben, de kezelőfelülete és kialakítása a Sanyinak tetszik a legjobban, pedig kb minden volt már ami csúcs kategóriás telefon.
Kamera ami a leginkább érdekel, de Xaels kolléga képei alapján és a volt 1-4-esem után kb tudom mire számíthatok.
Nekem a Sony képei nagyon tetszenek, nincs túl élesítve és elmosva sem, a színek meg szerintem a legjobbak mobil fronton, már ha a természetességet keresi az ember benne.
Zoom kamera, amit úgy látom nem valami nagy szám továbbra sem, de a FrédiBéni szenzor miatt, nem is várok tőle csodát, de azért remélem kicsit jobb lesz az 1-4 hez képest.
Az ára ami visszatart, de szerintem már elkerülhetetlen hogy legyen, mert a vágy elhatalmasodott mára. -
Xaels
félisten
válasz
Elit3Zotya #526 üzenetére
-
3.5x 4.5x 5.2x-es képeket tudna valaki megosztani.?
Olyant ahol vannak fák vagy hasonlóan részlettel teli képet.
Minden teszt más, van ahol sokkal jobb mint az 1-4, de van ahol meg rosszabb zoom képeket csinál..Itt pl sokkal rosszabb. [link], szerintem neki valami hibás lehet.
Itt meg jóval jobb. [link]
Fő szenzorban még a pro-i-t is veri minden tesztben, pedig az azért eléggé rendben volt már. -
simongab
senior tag
Sziasztok
Van valakinek adata hogy a 1/I/II/III/IV/V kamerák milyen ISO tartományban működnek? Esetleg egy képminőség összehasonlítás a ProI..gyel? Youtube n igazán jót eddig nem találtam -
eventus
veterán
Kijelző frissítési beállítás alkalmazásonként - új funkció érkezik [link]
Sajnos, ahogy a IV esetében, V-ben is a különböző tartalmú alkalmásozok és weblapok miatt ugrál 60-120hz között és néha megragad 60-on. -
eventus
veterán
Én is elégedett vagyok. Fényképezőm szervizben van, így csak az Xperia van nálam. Szépen dolgozik
Manual fókusz nagyon penge. Alapból a közeli, de még nem mondanám picinek, tárgyakra, ha van háttér nem tudja eltalálni. De kézivel tökéletes. Jó kis makro videót is tudtam csinálni, ahogy egy szitakötő falatozik.
-
asr27
tag
Szeptemberben meg lesz az ára, amit a Yettel bekér előlegbe.
A teszt alapján viszont nem lehet vele normális makro fotókat készíteni... Ez miatt még kissé bizonytalan vagyok.
Akik használnak már ilyen készüléket, őket kérdezem, mennyire lehet vele makro(közeli) fotókat készíteni? Mennyire részletgazdag pl egy virág? -
asr27
tag
A Yettelnél vásárolt készülékek függetlenek, vagy csak yetteles sim kártyával működnek?
-
Xaels
félisten
Még reggel írtam emailt a fejhallgató miatt, hogy nem volt semmilyen visszaigazolás. Most válaszoltak, megkapták az igénylést és 30napon belül szállítják...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mondhatni nincs meglepetés: műértők kezében egy csodálatos eszköz, átlagos felhasználóknál “csak” egy stílusos csúcsmodell.
- EAFC 25
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest