- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
válasz
nismoka #8905 üzenetére
Azzal szívok, hogy ez a szemét a merevlemezt TV-re regisztrálás után nem ismeri fel mint usb adattároló. Utánaolvasva ahhoz Fat32 v. exFAT fájlrendszerben kell lennie: gépen leformázom exFAT-re (hogy 4GB-nál nagyobb fájlokat is kezelni tudjon a tv) majd a TV szépen visszaformázza NTFS-be a felvétel funkcióhoz amit meg nem tud olvasni, mint USB adattároló eszköz és csak a felvételre használható.
Mondom kicseszek vele: partíciókezelővel töröltem az egészet és létrehoztam egy NTFS és egy exFAT partíciót a lemezen, de ez a b*zeráns tv leformázza az egészet NTFS-be és 1 partícióvá visszaállítva így megint csak felvételre lehet használni a merevlemezt... no comment
-
MaTTeS
senior tag
Sziasztok,
Túrtam apróban egy hordozható mobilvinyót, hogy működjön a TV-vel (50W829B) a megállítás, felvétel funkció.
Azt nem tudjátok, hogy miért nem lehet számítógépen lejátszani a felvett anyagot (a Tv lejátssza szépen a saját felvett tv műsorát)? Valami védelmet kódolhat bele a fájlba, hogy ne legyen megnyitható? Szimpla M2TS fájlokat csinál felvételkor. -
MaTTeS
senior tag
Személy szerint egy dolgot hiányolok (50W829B), az pedig a csúszkával állítható, finomhangolható mozgás interpolációt (motionflow).
Az alap (normál és egyenletes) módok túl sok képi anomáliát okoznak, főleg az egyenletes mód. Jó lenne, ha testre szabható lenne. Az átlagfelhasználóknak meghagyva a mostani előre beállított módokat és lenne egy olyan fül, hogy egyéni. Nem hiszem, hogy túl nagy erőfeszítést igényelne programozás szempontjából. -
MaTTeS
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #5893 üzenetére
Értem, köszi.
Amúgy humoros. Éjjelre kivettem a távból az elemet és most visszaraktam, erre nem csinálja. Na mindegy, ha megint előjön, akkor majd felveszem videóra, hogy meglegyen bizonyítékként, ha pont akkor nem csinálná mikor jönnének cserélni a távot. Amíg nem produkálja újra addig nem görcsölök rajta, hátha nem jön elő többet (kopp kopp kopp).
-
MaTTeS
senior tag
Ja, a tv közepén a kis led jelző is ezerrel villog mikor a táv szabadon van és amint letakarom abbahagyja a villogást. Pedig gomb nincs rajta beragadva, de ezek szerint valami szart küld a táv a tv-nek. Holnap felhívom a boltot.
A tv-ről: bevilágítás moderáltan alul középen 2db 8-9cm kör (21:9 filmnél pont a fekete sávban a Sony felirat felett), illetve a bal felső sarokban halványabban. Tűrhető kategória valszeg. Tök sötétben látszik.
Képéről addig nem írok, amíg nem játszok a beállításokkal. -
MaTTeS
senior tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg az új Sony KDL-50W829B készülékem. Egy dolgot kivéve minden jónak tűnik.
Bizonyos menüpontokban pl: tv guide, csatornák rendezése, wifinél jelszó beírása a tv érdekességeket csinál. Tv guidenél és csatornák rendezésénél ezerrel görget magától lefele (anélkül hogy bármihez is hozzányúlnék), kb 3 másodperc alatt végig görget 100 csatornát, míg a wifis résznél beírok egy betűt és egyből törli és közben folyamatosan pittyeg mintha nyomnék egy gombot. Kipróbáltam, ha letakarom a tv távirányítóját, akkor abbahagyja és a tv fizikai gombjaival simán tudok lépegetni azokban a menüpontokban is.
Rádugtam netre, le is szedte a szoftverfrissítést, felraktam és még ezután is fent áll a probléma. Nem minden menüpontban csinálja, pl Home-nál és beállításoknál nem csinálja.
Távirányítója hibás lenne? Ha csak az, akkor emiatt nem akarnám visszaküldeni az egész tv készüléket cserére.
Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest