- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-06-15 12:29 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel2121
őstag
-
nandow
aktív tag
-
ladlac
tag
-
NGA
addikt
Jogos, és ami a lényeg, nem szabad elbizonytalanitani a vevőt, mert akkor nem vásárol. Neki meg ebből van jutaléka. Amikor a Sony-t vettem, nem akart rábeszélni semmi másra, mert eleve úgy mentem oda. Annyit mondott, hogy jó választás, amit kinéztem, és hogy csak ajánlani tudja. Az MM-ben mindenáron le akartak beszélni a Sony-ról, és rábeszélni a Samsungra. És mivel csak mondta a magáét a panelokról, meg hercekről, el is mentem egy idő után. A lényeges az, hogy ha a vevőnek már van egy elképzelése, és az megfelel annak, amit elmond, akkor ebben kell megerősíteni, mert akkor vásárolni fog. Nekem annyit tett az euronicses eladó, hogy bement a főnökhöz az ajánlatomat megbeszélni. Így végül 220-ba hoztam el az 50w829-et. Eredetileg akkor nem is akartam vásárolni, de annyira ügyes volt a srác, hogy rábeszélt, így kifizettem, és elmentem a fiam edzésére, majd vissza, hazavinni a tv-t. Nem bántam meg, és jól döntöttem.
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
-
littledon
tag
Én is erre gondoltam eddig. Most átdugtam máshová, eddig még nem csinált semmit... majd kiderül mi lesz

Más:
Szerintetek melyik Media szerver a legjobb? Mivel próbálkozzak először? Mac-ről lenne osztva, csak film. Az lenne a jó ha komplett desktopot (képernyő tükrözés) lehetne osztani de azt csak kábellal lehet tudtommal... -
amadeus11
senior tag
-
beleszólok
senior tag
-
Directors
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
viharkabat
aktív tag
Valamint amit még az eladó mondott, az annyi volt, hogy a 705-ön gyorsabbak a smart funkciók.
Jó duma, ilyet szoktak. Amikor rákérdeztem, hogy pontosan miben gyorsabb, mennyi a wi-fi sávszélessége egyiknek meg másiknak, akkor meg látom, hogy szenved, hogy hogyan jöjjön ki ebből 
Én a 650 és a 605 között hezitáltam, és a 605-re mondták rá, hogy gyorsabb. Itthon a szobában egymás mellett próbáltam, egyszerre indítva a letöltéseket a 650-es nyert.MÁS:
A Motionflow-t hol lehet állítgatni? Én ilyet nem találok a menüben...
illetve mi a Led-mód? Ha aktiválom drasztikusan leveszi a fényerőt, viszont más különbséget nem veszek észre. -
oxide83
aktív tag
2 csatlakozó nekem is elég lenne bőven, főleg ha monitornak használnám a W650-et, egy HDMI ugye a gépházba egy meg mondjuk egy 2.1-es házimozinak. Számítógépépházba meg lehet dugni a külső vinyókat nem kellene a +1USB a TV-n. A terv ez, azon gondolkozok még, hogy van egy 26"-os samu FullHD monitorom, eladom és megy a TV a helyére vagy megtartsam a monitort és a W650 csak TV-ként lenne használva. Akkor viszont kellene a több csati így a W705 előnybe kerül. Dilemma
. -
nismoka
addikt
-
nismoka
addikt
-
DopeBob
addikt
Na, megvan, bár még csak egy gyors próba volt, hogy működik e többit majd este.
Nagyon műanyag az egész, a keretet nekem kellett visszapattintani alul, az állványra amit adnak hozzá rossz ránézni, szerintem ha huzat lesz, simán lerepül az asztalról.
A képe nem tudom, ezer éves sony-m van (KDL32P3000)... az első élmény az, hogy fakók a színek nagyon, és ezen egy gyors állítgatás nem segített. Este megnézem majd még jobban, egyenlőre nem tudom. Illetve szintén az előző TV-hez viszonyítva elég doboz hangja van... Itt mondjuk annyi hozzátartozik a dologhoz egy számítógép van rákötve, beállított színprofillal az előző TV-hez, lehet ez kavar be egy kicsit.
[link] ezt a tesztet néztem, ugyan a 605, de sok különbség elvileg nincs, XR100 vs XR200, illetve az alu talp, a többinek stimmelnie kell. A rendes áruk között 15e a különbség csak.
Ami még így elsőre gond volt (bár többet nem lesz) az az idétlen csatlakozó elhelyezés, hátul-alul és középen...azért elég nagy a TV, próbáltam, oldalról, felülről, úgy tudtam csak bedugdosni a kábeleket, hogy le a földre fejjel lefelé, és ami elért bedugtam, ez még egy szép menet lesz este

Szóval még barátkozunk

-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó duma, ilyet szoktak. Amikor rákérdeztem, hogy pontosan miben gyorsabb, mennyi a wi-fi sávszélessége egyiknek meg másiknak, akkor meg látom, hogy szenved, hogy hogyan jöjjön ki ebből