Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.beni
aktív tag
válasz Celtis #58865 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Megtaláltam ezt a beállítási lehetőséget! Minden engedélyezve van. Talán a konzol csere miatt volt keveredés. Viszont van lehetőség engedélykérést küldeni az eszközre, szerintem az fogja megoldani a problémát. Jövő héten jön meg a konzol, akkor megpróbálom és visszajelzek sikerült-e.
-
d.beni
aktív tag
válasz Celtis #58865 üzenetére
Megjött ma a konzol!
Ugyanúgy nem működött a konzollal a CEC. De a hangprojektorral működött továbbra is.A megoldás a következő volt:
- Kihúztam minden hdmi kábelt a tv-ből
- A bravia sync-et kikapcsoltam és ezzel egyúttal ki is töröltem a CEC-es készülékeket a tv memóriájából.
- visszakapcsoltam a bravia syncet
- visszadugtam a hdmi kábeleketEz megoldotta a problémát!
Valószínűleg az volt a gond hogy, megzavarodott a tv a konzol csere miatt...Köszönöm szépen a segítséget!
-
axlfsi
veterán
válasz Celtis #59471 üzenetére
Azt nem tudom, a ket kiszallitast vegzo szemellyel tudtam csak beszelni, ok is a munkalaprol tajekozodtak ... de szinte 100%-ig biztos vagyok, hogy jelentkezett a hiba, hiszen mielott szervizbe kerult, elotte tobb napon keresztul idonkent bekapcsoltam es 1-3 percen belul jott is a hiba es mar nem mult el ... egy ilyen nap utan delelott vittek el.
Kizartnak tartom, hogy ne lattak volna ok is, de persze jo lett volna egyeztetni egy szervizessel (ami teljeseggel lehetetlen, a kozponti szamon sem lehet oket sosem elerni (Oktogon szerviz)).
Hat ez van. Mindegy. Most jo, mukodik. Ha megint elojonne, majd megint elviszik (ha esetleg nem ez volt a hiba igazi oka...).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Jakesz
addikt
válasz Celtis #59554 üzenetére
Jól értem, hogyha ezeken a tv-ken be van kapcsolva a képjavítás, akkor 120 hz-re felskálázva jeleníti meg a 24p-s tartalmat? Nemrég néztem meg a Gemini Mant 60 fps-sel, nagyon tetszett ez a smoothság, mégha sokak utálják is a szappanopera effektet. Persze ez a funkció csak akkor érdekel, ha nem hoz elő egyéb képi hibákat.
-
modflow
veterán
válasz Celtis #59705 üzenetére
Okés, de akkor miért van az, hogy néhány sorozat alatt furcsa ugrást látok? Míg 90%-ban minden ok?
Pl. Lupin, Ne higgy a szeménekMár annyian kérdezték, ezek szerint sehogy se oldható meg, hogy a TV kiírja éppen hány Hz-en megy?
Régi panasonic-om mindig kiírta....[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz Celtis #59651 üzenetére
@kolosszus87
Tehát akkor nem tudsz jobb tesztoldalt mondani, mint az rtings. -
kolosszus87
senior tag
válasz Celtis #59718 üzenetére
HDTVtestes Vincent Teoh-nál jobb, hozzáértőbb, korrektebb teszter nincs sztem. Emelett ajanlhatom az AVforums tesztjeit is, vagy a FlatpanelsHD tesztjeit.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
-
törölt tag
válasz Celtis #59910 üzenetére
A Netflix szóra kerestem még hét elején. Köszi, akkor úgy néz ki, hogy Android TV-n ez általában problémás sajnos. Refresh Rate appot esetleg lehet telepíteni a Sony tévékre?
#59911 ArGab
Huhh, ez számomra nem hangzik bizalomgerjesztően. A 83A90J-t néztem volna ki, de oda nekem ez kevés lesz (a smart platform egy kávéház a többivel). Főleg, ha a kettő darab HDMI 2.1-et, amiből egyik az eARC port, és kérdéses VRR-t is hozzáadom.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Celtis #59986 üzenetére
Mindig e-mail-ben érdeklődöm mert annak van nyoma, céges megrendelés garanciális kérdéseivel kapcsolatban nem fogok egy telefonbeszélgetésre hivatkozni ha valami probléma van. 2021-ben legyen már alap egy Sony kaliberű cégnél, hogy reagálnak az ügyfél megkeresésre.... Meg a GSM boltoknak is megy, meg úgy általában mindenkinek. Ha egy e-mail-re se válaszolnak akkor hogyan bízhatnék abban, hogy komoly probléma esetén segíteni fognak online, vagy bármilyen formában?
Nem vásárolok ilyen cégtől, ha te igen az a te dolgod.
Egy üzletben kiállított darab nem éppen egyenértékű egy olyan példánnyal amit újonnan csomagolsz ki, nem véletlenül olcsóbb...[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Celtis #60025 üzenetére
Köszi! MIndekettő, a fenti linken lévő fájlok lejátszása. Igazából mindegy, mert megszoktam a szaggatást, észre sem veszem. Gyári visszaállítás után, (csak ezzel múlt el az a probléma, hogy nem volt TV adás hosszabb kikapcsolás után), már egészen jó a mozgáskiegyenlítés, kicsit akad, de nem számít.
Wifije is jó az XH9505-nek, 80GB-os fájlokat gond nélkül lejátssza Kodival.
Hangja viszont néha tényleg dübörög, úgy ahogy szórakoztak vele. Ezt valami beállítással meg lehet szüntetni vagy tudtok ajánlani, max. 79cm széles, 7cm magas soudbart? Hangfal van, csak macerás állandóan a saját távjával állítani. -
pinnacle
nagyúr
válasz Celtis #60087 üzenetére
Köszi!
Azért volt halk, mert a TV-n a digitális kimenet hangereje le volt véve, ami ugyan elég volt digitális koaxra, optikára, de az analógon kevés volt, ami a Sonynál ebben az esetben 22-nél nagyobbra nem tudom tenni.Egyébként ez nálatok is így van? Ha eléri a 22-öt, növelés esetén 21-re vált, és nem is lesz újra 22.
Maximális kimeneti hangerőnél már jó. Akkor ezek szerint bármilyen aktív hangfalat a TV-re lehet kötni ilyen adapterrel, nem kell digitális bemenet. Ráadásul amúgy sem lehet digitálison a TV távjával vezérelni. -
anti1970
csendes tag
válasz Celtis #60241 üzenetére
Ezt nem értem,a Sharp 46LE700E ami eddig volt azon sem A4-es volt a kép mérete.SD adásokon szebb a képe mint a mostani Sony 9505-nek, pedig tizen éve vettem,most a hálóba került.A Blu-ray lejátszóm csatlakozására nincs ötleted vagy valakinek.Nem boldogulok,nem tudom ezt a figyelmeztetést eltüntetni a képről.
-
Piftuka
veterán
válasz Celtis #60335 üzenetére
A burkolat kivitelezése a 7000-esnél pocsék volt, ez tény.
Ám képminőségben pazar tévék voltak azok. Az akkor és előtte tipikus "Samsung"-os képet produkálták. Magas, ~6.000:1 feletti natív kontraszt, kiváló fekete szint (némi "black crush"), remek panelhomogenitás, és pazar fényerő.
Nekem volt szerencsém a KS8000-est és 75KS9000-est is alaposabban letesztelni. Utóbbit anno majdnem megvettem, annyira tetszett. Csak aztán mire összejött rá a pénzem, elfogyott a MM-ban."Aquila non captat muscas."
-
Csabi1984
addikt
válasz Celtis #60354 üzenetére
Egyedül a pixelhiba ami tetszik hogy cserélik, de gondolom ha vesz valaki egy új Tv-t 3 napon belül így is kötelesek cserélni.
Mivel Samsungom van jelenleg ezért abban a fórumban is benne vagyok és azért elvagyok keseredve, hogy egy adott típuson belül lehet jó panelt kifogni és pocsékot. Gondolom ezen a téren a Sony de még az LG is ad magára.[ Szerkesztve ]
-
xXxian
senior tag
válasz Celtis #60360 üzenetére
Megerősítem; vagy 5 éve vettem egy kitudjamármekkora 6200-ast. Nem volt csúcs, de akkor is egy 170k-s TV volt olyan foltos (inhomogén, nem tudom, mi a pontos kifejezés) képpel, hogy csak na. Felhívtam a Samsung szervizt / ügyfélszolgálatot, azt mondták, ez ilyen. A mai eszemmel úgy vinném vissza 14 napon belül, mint a huzat. Az ár 100%-ának a megfizetéséért legyen a készülék 100%-os. Menü tetű, távirányító silány...never again.
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
Meghivott
addikt
válasz Celtis #60510 üzenetére
Debrecenben sajnos elég szűkösek a lehetőségek. Sonyval gyakorlatilag csak a márkaszerviz foglalkozik. Nyilván erősen túlárazott. Úgy gondolom, hogy az alaplap 10-15K, munkadíj max. 10k lehet. Ráadásul nekem most viszonylag sürgős volt a dolog. Kíváncsi vagyok, hogy a Sony központ mit reagál: beküldtem nekik a "munkalapot", ami végül "árajánlat" lett (kis izgalmat mintha véltem volna felfedezni az arcokon a szervizben)
-
törölt tag
válasz Celtis #60637 üzenetére
Volt nálam néhány hétig VT60, és nálam is azóta az a referencia kép. Nyílván a mozgásmegjelenítás az, ami számára zavaró, de ez természetesen nem a Sony, vagy a 9505 hibája.
Egyébként a W8 széria LED mozgásjavítása áll legközelebb a plazmáéhoz, nyílván a 9505 sem rosszabb?
Tényleg a mostani szériákon milyen a LED mozgásjavítás? -
Gigicuci
senior tag
válasz Celtis #60726 üzenetére
nem volt szép rajta az SD adás, a Pana után egyértelműen csalódás volt. ennél jobban nem tudom leírni. Igen, a mozgás is kellemesebb a Sony-n bár a Samu sem volt rossz, csak a Sony jobb. A színei is jobban tetszenek. Nem sokat volt nálam 90T, annyira nem passzoltunk össze.
Az XH95-el semmilyen gondom nincs, leszámítva, hogy csak 49-es nem pedig 50-es. Sokkal kellemesebb a sima tv adás rajta, jobban skálázza fel, a filmek meg egy álom. Ezért is bátorkodtam ajánlani.Én nagyon várom, hogy jövőre kihozza-e a Sony a miniledes szériát, mert az idei Samu QN95-ről jókat írnak de a korábbiak miatt nem merem megvenni. A Sony nagyon bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest