Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
-
bandavezer
csendes tag
válasz Celtis #52921 üzenetére
Valószínűnek tartom én is, hogy frissítés az oka.
A LED nem hibát jelez, hanem mint normál bekapcsoláskor, fehéren felvillan, majd kicsit elhalványulva folyamatosan világít kb. 6-8 másodpercig, majd elsötétül, mintha kikapcsolna, szintén kb. 7 másodpercig és kezdi újra ugyanezt. Néha a bekapcsolási fázisban felvillan a képernyőn 4 db Android ikon, de felirat már nem lesz belőle, mert kikapcsol. Ha nem húznám ki a tápot, egész nap ezt csinálná. A hard reset sem működik. -
törölt tag
válasz Celtis #52933 üzenetére
Nekem is ez a gyanúm, hogy valahol a tévében a jelfeldolgozáshoz volt kevés a kraft, bár én azt hinném, hogy a digitális jelet csak egy az egyben átküldik egyik interfészről a másikra, de összességében annyi csak az elvárás, hogy a mostani tévém ezt nem tudja jól, ha vennék, akkor olyat szeretnék, ami már igen
-
gabor9991
őstag
válasz Celtis #52960 üzenetére
Ezt tudom , de nem hülyék, ha látják az alaplapon, hogy szét van benne égve valami akkor nyilván ők is azt mondják, hogy ez nem gyártási eredetű hiba, de ekkorra meg már a biztosító által meghatározot időből csúszok ki ami rendelkezésemre áll, hogy velük rendezzem a dolgot, ahogy fetetted salapp is írta, erre van pár napom.
(52959#)
Megtaláltam az online fiókomban a szükséges infókat, úgyhogy bejelentettem a biztosítónak, majd lesz vele valami majd a nyaralás után.
-
Ébri
senior tag
válasz Celtis #52979 üzenetére
Azért a viharban húzd ki és a minden nap kihúzom között elég nagy különbség van. Bár én mikor nem túlfeszvédős konnektorom volt mindennap lekapcsoltam a hosszabbítót, egy gépem se ment tönkre, de tény, hogy két céges laptomom ment tönkre pályafutásom alatt, mindkettő bekapcsoláskor. Meg túlfeszvédelem mellett is simán kihúznám a koaxot (ha egyszerűen lehet), azon keresztüli áramcsapás több ismerősömnél is volt.
-
Piftuka
veterán
válasz Celtis #52988 üzenetére
Én sem tudom rávenni magamat.
Minden tisztelettel, de használom a túlfeszültség védelmet... most majd veszek olyan villámvédő koax dugót is, amit Csicso ajánlott...
De nem fogom minden egyes vihar alkalmával áramtalanítani az elektronikai berendezéseimet.
Ezer és egy példát tudnék mondani, amikor éppen viharos időszakban volt szükség a számítógéppel dolgoznom, vagy valami engem érdeklő műsor ment a tévében, esetleg hosszabb ideje tervezett házimozi volt soron családdal, vagy barátokkal...
Nem fogom az életemet, a munkámat, és a hobbimat viharokhoz igazítani."Aquila non captat muscas."
-
somatyi
csendes tag
válasz Celtis #53005 üzenetére
Köszi a választ!
Ha ragaszkodom a jól bevált erősítőmhöz, akkor lehet, hogy egy ilyen HDMI ARC audio extractor/convverter-t kéne beszerezni.
Csak kérdés, hogy vajon ennek állítaná a hangerejétm vagy itt is fix hangerő lenne a kimenet... -
gabor9991
őstag
válasz Celtis #52967 üzenetére
Most volt időm kipróbálni, továbbra is az van, hogy nem tud csatlakozni az internethez.
Wifin és vezetéken is látja a hálózatokat, de azt írja nem lehet az internethez csatlakozni.
Telekomos szakértő is megszakértette a modemet és állítása szerint részükről minden rendben van mondjuk ezt támasztja alá hogy maga az internet itthon hibátlanul működik a többi eszközzel.
A tévé gyári állapotba történt visszáállítása után képes csatlakozni az internethez, ezt többször kipróbáltam, Google fiókkal be tudok jelentkezni, a beállítás után működik a youtube is.
Kikapcsolás után amikor újra bekapcsolom akkor jön az említett hiba hogy látja a hálózatokat pc-ről pingelve válaszol is de nem tud kifelé kapcsolatot létrehozni.
Hogy teljesen kizárjam a szolgáltató hibát a saját telefonomat hotspotként beállítottam és az is megjelenik a wifi eszközök között de a jelszó megadása után 1-2 percig próbál csatlakozni majd kiírja hogy az eszköz nem található, viszont a wifi eszközök között továbbra is ott van(csatlakozva, nincs internet) megjegyzéssel.Úgyhogy ilyen is van, nem tudom mi lehet a hiba ami miatt egyszer működik egyszer nem, hétfőn hívom a Sony szervizt majd megnézik mi lehet.
-
AL
addikt
válasz Celtis #53091 üzenetére
Tévedsz, mert Nekem már volt náluk garanciális cserém. Felajánlottak egy azonosértékü készüléket, de Nekem az nem felelt meg, mert ismét VA kijelzőst akartam. Mondták hogy Belgiumban van egy garanciális csere raktár. Ilyenkor onnan hoznak cserekészüléket. Én nem fogadtam el, így csereutalványt kaptam. A Panasonic szervíz is cserél. Ez egy elfogadott, "mindennapos" dolog. Üdv.
-
wrathchild
tag
válasz Celtis #53262 üzenetére
Köszönöm a választ, vissza fogom keresni, megnézem.
Figyelmetlenül kérdeztem, a kérdéseim mögött más akart lenni a lényeg, csak nem írtam le
1:
én magam tartok attól, hogy hamarabb beadja a kulcsot a panel, mint eladnám
Szerintem nálam nagyon sokat megy, napi 8 óra, 2016. februártól. Én is ledöbbentem, bár nem egyedül sikerült ezt elérni...
Márkabolt szerint 8-10 év élettartam bizonyosan várható.
De ez nem jelent semmit... az üzemóra jelentene.
Pl.: heti 6 nap, napi 5 órával az enyém közel 9 évesnek számítana, valójában csak 4,5...
Ezért nem tudom, hajtsam az eladást, vagy még nem feltétlen...
Sony OLED lett volna a cél, de az ára nem úgy alakul és vannak hibák, amiket itt olvastam, így nem vállalom be (AG9, AH8 közül lett volna), ezért pár évig még egy jó 4K LCD kellene.
2:
a csalódás-megbánás-boldogság érzést az új 4K TV-n nézett FullHD tartalmakra értettem, csak ezt kihagytam Valóban 4K igény miatt szeretnék váltani (Netflix, Youtube, PS4-5, kevés film egyenlőre), de a családi szűrőn utólag is csak úgy megy át, ha RTL Klub HD, M4 HD sport, HboGo, Full HD természet csatornák, jelenlegi 1080p filmek IS SZEBBEN MUTATNAK, de legalább ugyanúgy (mozgás, szappanopera, bőr, fekete...)[ Szerkesztve ]
-
Pocokpotyo
friss újonc
válasz Celtis #53330 üzenetére
Volt belőle egy világos és egy sötét színű is, szerintem csak megmaradt a médiának hátul a raktárban 1-1 db . Még tegnap éjjel eltűnt az egyik, reggelre a másik is.
Most SONY BRAVIA KD-55XG7096BAEP-et nézegetem, bár ezzel megint az a gondom, hogy számomra kissé drága 160K és még android sincs rajta. Szóval kezdem elengedni a Sony alsó-közép kategóriás gépeit és a Samsung TU8000 széria felé evezek (csak ne utálnám annyira a samsung-ot), de azért ma megnézem élőben is őket, hátha így könnyebb lesz a döntés.
-
salapp
addikt
-
-
stickermajom
addikt
-
TCr
veterán
válasz Celtis #53430 üzenetére
Miért váltottál B8-ról XF90-re?
(#53431) ozzy711: egy barátom nemrég vett 85-ös Sony-t a 8000-es sorozatból (pontos típusára nem emlékszem), VA paneles, direct LED-es.
Ha elég nagy térbe rakod (30+ m2), akkor igencsak pazar ez a méret, ez már tényleg mozi. De kisebb helyiségbe nem tenném, mert oda tényleg túl nagy.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Piftuka
veterán
válasz Celtis #53550 üzenetére
Ez tényleg klassz, és használható megoldás, ha más mód nincsen.
Mondjuk én azért annak örülnék igazán, ha a gyártók visszatérnének a nagy, fém/üveg, forgatható talapzatokhoz! A középpontos talapzaton nem feszül meg a keret. (Amely több itteni fórumtag tévéjén is okozott ugyebár fényszivárgási problémát.)
Vajon mennyire lehet masszív?
Egy 75-85 colos tévét elbír az ilyen talapzat? Sőt, ugye nem csak "elbírnia" kell, hanem hosszú távon, stabilan tartania is...
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz Celtis #53556 üzenetére
Ez egyéni ízlés kérdése is. Én a falra rögzítést soha nem preferáltam. Mondjuk a jelenleg használt "komódom" (vagy bármely más bútorkategóriából került is ki) az olyan masszív, hogy a 110 Kg-mmal a tetején is ugrálhatnék biztonsággal.
Viszont ~90 cm széles, ezért csak középpontos talp kivitelű tévéket lehet elhelyezni rajta. Majd még elválik, hogy az új tévé melyik lábazattal fog rendelkezni (bár a fentebb említettek közül csak a "Pana GW942" kapott középpontosat), de ha ezen múlik, akkor az utódjául is olyat vásárolok, ami ennyire erős.
Vagy készíttetek egyet fából, asztalossal."Aquila non captat muscas."
-
ginola
addikt
válasz Celtis #53683 üzenetére
Köszönöm a javaslatokat nektek!
'Motionflow': 'True Cinema' és 'Film mód' : 'Magas!' Ezzel a beállítással nem interpolál, de biztosítja a kadenicahelyes és juddermentes lejátszást pl Netflix-en vagy egyéb alkalmazásból.Ezen beállításnál a gyors mozgások "utóhúzásosak", zavaróan, nálad nem?
[ Szerkesztve ]
-
ada19
senior tag
válasz Celtis #53729 üzenetére
24p alatt azt értem amikor a TV nem 60Hz módban megy mint pl alkalmazások esetén, hanem képes juddermentesen a 24Hz tartalmat megjeleníteni. Természetesen ez csak külső lejátszóval lehetséges. Mint írtam 1080p alatt tökéletes (Info gombra 1080/24p lesz látható), 4k esetén viszont csak felbontást írja ki ilyen esetben.
Mégsenem
-
ozzy711
őstag
válasz Celtis #53917 üzenetére
+1
A homogenitás elképesztően jó szerintem is. Egy 85-ös ( de akár már a 65-ös is )homogén piros, vagy citromsárga ( de akár a sima fehér is ) brutális.Egyébként valamiféle plusz diffúzor lehet a zónákon belül, mert elég jól "szétszórja" a fehér feliratnál a "bloomingot", így egyáltalán nem zavaró ( számomra ).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest