Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
hat...nekem is folemesztette egy rakat nettomat a 256 mb mstick ,en meg egyelore nem nagyon bantam meg,csak nem tudok szinte semmit sem talalni a neten vele kapcsolatban (teszt, szakvelemeny stb nem leirasra gondolok),amugy egesz jokat mondogattak a haverok rola (lencserol foleg)
[Szerkesztve] -
bogingrol
aktív tag
Ha valakinek van tapasztalata velemenye a geppel kapcs. orulnek ha leirna, mert hogy erdekel.Mondjuk ezert nyitottam ezt a totyikot
! Esetleg ha tesztet talal valaki (nekem nem sikerult, gyik vagyok) annak is orulnek!Elore is koszi.Hja! es Pesten hol lehet tartozekokat venni hozza?(vizallo tok pl)Elore is kosszentyu!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Esetleg ha tesztet talal valaki (nekem nem sikerult, gyik vagyok) annak is orulnek!Elore is koszi.Hja! es Pesten hol lehet tartozekokat venni hozza?(vizallo tok pl)Elore is kosszentyu!