Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tompa torma
üzenetére
Nekem eddig a Solus volt az egyetlen, ami sok év használat után sem okozott minőségbeli csalódást.
Az Arch és származékai nálam - bár alapvetően stabilak voltak - nem voltak hibátlanok sosem.
Egyedül az OpenSuse Thumbleweed volt ugyanolyan stabil, mint a Solus, de gyenge gépen érezhetően döcögősebb volt.
Amúgy az intel clear linux-hoz hasonló filozófiát alkalmaznak (jelentsen ez bármit), és ezért gyors - legalábbis valami (hivatalos) blog-ban ezt írták régebben. -
lck
senior tag
válasz
tompa torma
üzenetére
Általában mindenki ragaszkodik a megszokotthoz. Nincs ezzel semmi gond.
Én pl: szeretem a rolling rendszereket: Arch, Solus. De pl. egyszerűen nem kedvelem a fixed -eket, vagy pl.: a Debian, vagy Ubuntu alapúakat sem.
Az a jó hogy lehet választani
mindenkinek.
A részemről a "Solus"-ozás nyilván azért is van mert tetszik, és a minősége miatt sokkal népszerűbbnek és elismertebbnek szeretném látni. -
lck
senior tag
válasz
tompa torma
üzenetére
Nincs benne semmi extra - mert mi is lehetne benne az extra ? Villámgyors, látszik a fejlesztők lelkiismeretes munkája, rolling rendszer létére hibátlanul frissül évek óta.
Leginkább CSAK ennyi. Ja ingyér adják és még csak nem is kémkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mindenkinek.