Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
onlysony
aktív tag
válasz
Joey_the_man
üzenetére
ennyire amatőr nem vagyok

eddig megvan
-
Joey_the_man
tag
Úgylátom az alapoknál kell kezdenem:
szal szerzel All-seeing-eye -t (Bővebben: link) ... Ott ha kipipálod a modfiersnél a hungary-t , akkor csak magyar szervereket fog találni(a HRS-t meg fogja találni) de ha nem akkor a menj arra a menüpontra, h server -> new server---> értelemszerűen sof2--> ip + a '':'' utáni részt a porthoz írod.. és add to favourites 1 pl..
És akkor utána be tudsz lépni rá ha minden jó megy.. -
onlysony
aktív tag
válasz
Joey_the_man
üzenetére
leszedtem mind2-t de hogyan tovább picit segíts

címre hogyan tudok fellépni?! -
onlysony
aktív tag
válasz
Joey_the_man
üzenetére
szal keresnek kell egy olyan servert ahol nem kell eredeti cd-key? de akkor mit jelent ez a punkbuster valójában?!
-
Joey_the_man
tag
A válasz 1xű : Olyan szereverre szertnél bemenni, ahova csak eredeti cd-keyyel lehet bemenni..
Megoldás: vagy megveszed a játékot..
Vagy játszol HRS -en ) hrs.uw.hu vagy más crackelt szerveren.. gs.b34tz.net ---> jor&shop2 -s szerveren....
+ Ez a pb üzi nem csítelés miatt van...
[Szerkesztve] -
onlysony
aktív tag
semmi cheat most raktam fel gémet és szeretnék játszani de rögtön kidob..nem értem mp-be minek csaljakkk

-
illusiON
őstag
egész véletlen enm szoktál csitelni?

mod: dix, megelőztek
[Szerkesztve] -
onlysony
aktív tag
up help meeeeeeeeeeeeeeee
-
onlysony
aktív tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Közkívánatra

Bővebben: link
amúgy az én képeim fw.hu-n vannak
-
Slayer Valor
őstag
Inkább linkeld be
ha nem akarsz csinálni egy külön oldalt, töltsd fel ide a képet: Bővebben: link -
Slayer Valor
őstag
nem a témához szólok, de szerintem kéne nyitni egy SoF2 topicot (persze teljes címmel) amibe normálisan írnak a játékról, nem csak ilyen 5 hsz-es témák... ilyenből is van már vagy 5... sry

-
onlysony
aktív tag
YOU HAVE BEEN PERMANENTLY BANNED FROM THIS GAME SERVER VIA PUNKBUSTER ... GLOBAL PUNKBUSTER GUID BAN...
-
onlysony
aktív tag
Csáósztok
az lenne a gondom hogy játszani szeretnék neten a SOF2 -vel és be is lép a szerverre de onann azonnal kidob ezzel az üzenettel:![[kép] [kép]](http://www1.freeweb.hu/adaam17/DSCN1346.jpg)
Segítsetek mit tegyek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

szal szerzel All-seeing-eye -t (![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)