- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Amúgy nem az a legegyszerűbb, hogy megnézed az alaplapon, mi van ráírva a foglalatra?
Így tudni fogod, milyen processzort rakhatsz bele. (persze nem csak a foglalattól függ)
De tudod mit? Everesttel is megnézheted, szét se kell szedni a gépet.
Beírod, milyen lapod van, és biztos meg tudja valaki mondani, milyen proci megy bele. -
Szabesz
őstag
P4 mindenképp? Abban nem vagyok otthon, de majd jön egy szaki és útbaigazít.
De ha esetleg áttérnél AMD vonalára akkor az ajánlatom (''Olcsó'' kategória): Abit NF7-S v.2,0; AMD Athlon XP Tbred-B ~2700+ , Barton 2500+ - 3200+ v. Thorton magos 2000+ - 2400+ / Sempron SocketA 2200+ - 3000+
De összedobhatsz egy AMD 64 konfogot is, attól függően hogy mennyit ölnél a fejlesztésbe.
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
1.7 celeroncsot váltanám le 2GHz Pentiumra. + keresek 256-542 SD-t, de ez mellékes. Socket eligazításra vanszükségem, mégpedig képekkel jól megpakolva. Nem vagyok láma, de férfiasan bevallom, a socketekről nem sok fogalmam van. Eddig alaplappal együtt vettem a proccokat, szóval nem kényszerültem ilyesmivel foglalkozni.
-
bandiras2
senior tag
Kerestem ilyen témát, de nem találtam. Annyiféle alaplap-proci létezik, hogy a magamfajta power júzer nem igazán igazodik ki benne. A dolog már csak azért is aktuális, mert cserélném a proccot a deszkában, és azt sem tudom, hogy a jelenlegi milyen socket. Ez ugyebár kissé megnehezíti a procc felhajtását. Amennyiben van már ilyen téma, zárható, de előtte linkeljetek nekem valamit, ami alapján elindulhatok.
Valami fényképes tanulmány ideális lenne.
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest