- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blacksir
tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne hogy az am4 foglalat megegyezik az fm2+ foglalatal? Kéne vennem egy proci hűtőt de nem kívánok sokat költeni rá ( am4 foglalatra). Tervezem a ryzen beszerzését és víz hűtét hozzá. Mit ajánlotok ? Max 5e ig.Köszi a segítséget.
-
blacksir
tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
akkor egy szó mint szár, akkor ha megveszem akkor müködni fog a lap vele, és nem bukom be. Királyak vagytok, köszönöm a segitséget. Írok majd hogy hogy ciripel vele a gépem.

-
blacksir
tag
Sziasztok.
Úra hozátok fordulok segitségért.
Asrock A320M Pro4 alaplapom van, ehez néztem most egy Hynix 16 GB DDR4 2400 MHz HYNIX HMA82GR7AFR4N-UH ramot a HP. Kérdésem az lenne hogy müködne az alaplapomal rendben a ram, a gyártoi oldalon kicsit megzarodtam hogy azt irja hog ymüködne de csak 2400mhz-ig.
Várom a válaszotokat elöreis KÖSZÖNÖM!!!!

-
blacksir
tag
Nahh fasza. Ennek akkor neten is utána tudok nézni hogy milyen chipekel van szerelve a ram. Gondolom valami specifikáció van róla fent. Jelen pillanatban nem ryzen lesz a lapban hanem egy Athlon 4x 950 proci, kereteken belül kelet kigondolnom hogy mit is veszek. Eddig team group ramokat használtam megvoltak velük elégedve. A lényeg hogy akkor baba ha Micron ramokat veszek. 😁
Köszönöm a segítséget!
-
blacksir
tag
Sziasztok.
Vásároltam egy asrock a320m pro4 alaplapot, és az lenne a kérdésem hogy ha nem olyan ramot teszek bele amik meg vannak jelölve a gyártó oldalán, lesz e valami baja a lapnak? Micron ramokat vennék, de nem tudom hogy azok milyen minőségű ramok. Idővel lecserélték minőségibb ramokra Corsair ramra, csak jelen pillanatban nem engedi meg a költségvetésem.
Tehát a kérdés:
- lesz e valami baja a lapnak a Micron ramoktol?
- milyen minőségű a Micron rám?Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- Kingmax DDR4 2666Mhz 16Gb Ram eladó!
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest