Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blacksir
tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne hogy az am4 foglalat megegyezik az fm2+ foglalatal? Kéne vennem egy proci hűtőt de nem kívánok sokat költeni rá ( am4 foglalatra). Tervezem a ryzen beszerzését és víz hűtét hozzá. Mit ajánlotok ? Max 5e ig.Köszi a segítséget.
-
blacksir
tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
akkor egy szó mint szár, akkor ha megveszem akkor müködni fog a lap vele, és nem bukom be. Királyak vagytok, köszönöm a segitséget. Írok majd hogy hogy ciripel vele a gépem.

-
blacksir
tag
Sziasztok.
Úra hozátok fordulok segitségért.
Asrock A320M Pro4 alaplapom van, ehez néztem most egy Hynix 16 GB DDR4 2400 MHz HYNIX HMA82GR7AFR4N-UH ramot a HP. Kérdésem az lenne hogy müködne az alaplapomal rendben a ram, a gyártoi oldalon kicsit megzarodtam hogy azt irja hog ymüködne de csak 2400mhz-ig.
Várom a válaszotokat elöreis KÖSZÖNÖM!!!!

-
blacksir
tag
Nahh fasza. Ennek akkor neten is utána tudok nézni hogy milyen chipekel van szerelve a ram. Gondolom valami specifikáció van róla fent. Jelen pillanatban nem ryzen lesz a lapban hanem egy Athlon 4x 950 proci, kereteken belül kelet kigondolnom hogy mit is veszek. Eddig team group ramokat használtam megvoltak velük elégedve. A lényeg hogy akkor baba ha Micron ramokat veszek. 😁
Köszönöm a segítséget!
-
blacksir
tag
Sziasztok.
Vásároltam egy asrock a320m pro4 alaplapot, és az lenne a kérdésem hogy ha nem olyan ramot teszek bele amik meg vannak jelölve a gyártó oldalán, lesz e valami baja a lapnak? Micron ramokat vennék, de nem tudom hogy azok milyen minőségű ramok. Idővel lecserélték minőségibb ramokra Corsair ramra, csak jelen pillanatban nem engedi meg a költségvetésem.
Tehát a kérdés:
- lesz e valami baja a lapnak a Micron ramoktol?
- milyen minőségű a Micron rám?Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest