Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Hogy működik ez, hiszen ezer éve s754 óta a porciba van a memória vezérlő, bios szinten van lekorlátozva, vagy nincs is lekorlátozva csak odaírnak max 32 Gb hogy vegyen drágább alaplapot a paraszt? Az a baj hogy nem tudom tesztelni .
-
nesa
veterán
Sziasztok!
Egy asus prime B350M-E lap + ryzen5 2600 kombináció mellé kellene beraknom 2x32Gb ramot, ez működhet , próbálta valaki? -
nesa
veterán
Én egyiket sem venném saját célra, az ilyen alaplapokat semmire sem tartom, én még egy jól felszerelt mATX lapra is húzom a szám, nekem az ATX az alaplap 4db memória slot és sok pci-e , amit kinéztél és ha neked elég, biztos jó lesz az is, bár a proci tápellátása is elég soványka, de gondolom tuning úgyse lesz.
-
nesa
veterán
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni MSI B350 Tomahawk alapnál hogy lehet beállítani hogy kikapcsolt állapotban is töltse a telefont ez a rakéta balta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest